- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- DIGI Mobil
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
Új hozzászólás Aktív témák
-
chevyfan
tag
Üdv!
Valaki olvassa még ezt a fórumot? Lenne kérdésem a soundstickről
-
csuki00
tag
Én meghallgadtam a logitech agyondicsöitett 2.1 es rendszerét és ehhez képest gyengének találtam. Persze fül és fül között is van különbség, de a logi tompán szolt. Amikor meghallottam a harmant rögtön beleszerettem. Szerintem hamarosan meg is lepem vele magam. Az viszont érdekelne, hogy tényleg jön új verziò?! És ha igen mikor vagy eggyáltalán honnan jött a hír?! Mert ha még idén akkor várok egy kicsit
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
Így van. Sajnos a kialakításából fakadóan a közép tartomány nagyon gyenge. Viszont a legtöbb 2.1-es rendszer között megállja a helyét. Ha valaki nem lossless anyagok hallgatását célozza meg vele állandóan, hanem egy kellemes külsejű és hangú terméket keres annak jó választás lehet.
Zenére én is most pakolok össze külön hifi-t, de filmezni, háttérzenének ez is kiváló. Arról nem is beszélve, hogy hiába 5 éve van meg, aki először látja még mindíg lámpának, vagy dísznek nézi! Igaz, hogy nálam a szatelitek a falra vannak rögzítve.Van két réges-régi képem róla, de azért kitűnik, hogy feltűnő jelenség!
szerk: Ahogy a képen is látszik van még mellette (sajnos?) egy régi fa Genius 5.1-es rendszer. Azt magas és mély tartomány minőségében és mennyiségében helyből átugorja. A közép hiánya vele szemben nem olyan jelentős, de érzékelhető.
Én ott szúrtam el az életemet, hogy komolyabb hifi-t szereltem az autóban, mint ami itthon elérhető volt, így be is indult az ördögi pénzköltő kör![ Szerkesztve ]
-
plus44
veterán
Szerintem meg egyenesen ronda, bár ez egyéni vélemény, 50k-t nem ér.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
Just486
senior tag
válasz henrikk002 #4 üzenetére
Teljesen igazad van, pont ezt akartam én is megemlíteni.
That unconquered country we call the future.
-
henrikk002
csendes tag
"A négyutas peremhangszórók..."
A peremhangszórók (inkább mondanám őket szatellit hangfalaknak) nem négyutasok, mivel a bennük helyet foglaló 4-4 hangszóró ugyanazt a hangfrekvenciát sugározza. Akkor lenne négyutas, ha az egyik felelne a mély- a másik a közép-, a harmadik a magas- és a negyedik pedig az ultramagas frekvenciákért.
Például ezek négyutas hangfalak, annak ellenére, h öt hangszórójuk van (az alsó kettő adja a basszust).
-
PuMbA
titán
Nem hallottam még ezt a rendszert, de Xero fórumtárs véleménye alapján: "Nekem is SSII van ...... Kényszerűségből egy ideje ezen hallgatok zenét, de kétségtelen tény, hogy közép tartományokat még hírből sem ismeri!" azt mondom, hogy jó lenne ez, ha 7k lenne az ára. Egy 10k-s Genius 1255A-nak legalább már van közepe.
Sok mélyt tartalmazó zenére még jó lenne, de a Z2300 olcsóbb és több mélyt ad ki.
[ Szerkesztve ]
-
Weebergy
csendes tag
Sokat gondolkoztam ezen, de végül egy Acustic Energy-t vettem. Elképesztő jól szól. Szívesen kölcsönadom tesztelésre
De komolyra fordítva a szót, ezzel a kinézettel az a baj, h. hosszú távon már nem ilyen szép...Az apple blog kezd újra élni, ezt jó látni!
U.i.: ilyenkor szokás azt mondani, h. első?
-
rudymester
senior tag
-Rudymester most tudta meg, hogy a Harman Kardon SoundStick II 50000 forint!
-Mennyiiiii???Ez bitang drága. Oké, hogy extravagáns, de ennyiért elég komoly pc hangrendszereket lehet venni. Egy ilyen kütyü nem illik bármelyik lakásba. Hi-tech, minimál lakásokba ideális szerintem, magamhoz nem tudnám elképzelni. Nekem igazából nem jön be ez a külső. Ennek ellenére biztos jól szól. Volt (van?) a JBL-nek hasonló hangfalszetje, az nagyon jól szólt. Mi anno Darth Vader szettnek hívtuk, mert úgy nézett ki a mélynyomó, mint a Sötét Nagyúr sisakja...
[ Szerkesztve ]
Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - youtube.com/retrofaktor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Külpolitika
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jövedelem
- Windows 11
- Milyen notebookot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest