Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android Autót minden mobilra!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
hackeeeee
üzenetére
Nálam az audigyben ilyen beállítás nincs.

Még nem használtam ilyet, a cikk szerint jobb lesz valamivel. A kérdés az, hogy ezt ki tudja-e hozni a rendszered. A kérdésre a válasz valószínűleg igen, a denon nem nagyon szokott rossz dolgokat gyártani.
Igen 16 bit mindenhol, hogy minél kevésbé "konvertálgassuk" a jeleket.
Kb mintha van egy wav fájlod és azt 3-4x átkonvertálod akkor már veszít a jelből, ami ugye nem jó. Még ha keveset is, de veszít. Már más a hangképe az egésznek.Szerintem jobb is, hogy az erősítőbe dugod. Az alaplapi hangkeltő nem tudom mennyire lehet jó (már elfelejtettem mit is használsz
).
neilszab: Véleményem szerint ez elhanyagolható. Mint írtam a kábel keresztmetszete legyen ideális és kész. Nem azt mondom, hogy lehet 30m a kábel, de egy átlagos szobában nem fogod észrevenni. Árnyékolt legyen és kész.
Ha nagyon jó a cuccod és jó a hallásod akkor szoktak még xyz márkájú kábeleket venni horror áron, de szerintem ez már csak....
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

).