- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Közelében nem vagyok a tudásodnak, ez egyértelmű számomra a hozzászólásodból. Viszont jelenleg is használok AL892-es és AL1220-as alaplapot is, és emlékszem arra, mikor több deszka tesztjében láttam, hogy az AL892 rosszul lett implementálva, aminek következtében az alaplapi hangkarival egyesek nem lettek elégedettek. Én az ASRock B150M Pro-m teljesítményével elégedett vagyok (AL892), viszont nem is százezres füleseket és hangfalakat használok. Állítólag az AL1220-nál nem olyan nagy a szórás, majd az összes alaplap elég jó lett vele, bár láttam egyszer egyet -tesztre nem emlékszem már-, ami alig teljesített jobban valamelyik sikerültebb AL892-es alaplapnál. Szóval random AL892-es laptól én félnék, ha sokat számít a hangzás, de random AL1220-astól meg nem. 
- 

válasz  orion1025

üzenetére orion1025

üzenetéreEgyértelmű, hogy játékokban is számít a jobb, dedikált hangkari, viszont az már alapból egyértelmű, hogy ALC892-t használó alaplapok között nem lesz majd kielégítő, vagyis kénytelen lesz hangkarit venni. Míg simán lehet, hogy talált volna olyan ALC1220-at használó alaplapot, ami mellé nem kellett volna dedikált hangkarit venni, mert mondjuk a hangfalaihoz az is elég lett volna. (Persze értem én, nem mindenki olyan spórolós, mint én, illetve az is lehet, valakinek kevés, amit a legjobban szóló ALC1220-as alaplap kínál; én csak azt mondom, lehet, meg tudta volna úszni a hangkari vásárlást egy másik alaplappal.) 
- 

Én csak azt nem értem, hogy ha valakinek fontosabb a hang, miért vesz MSI B350 Gaming Plus-t?!  Tuti megnéztem volna egy halom tesztet ALC1220-szal szerelt alaplapokból, aztán pedig nem vettem volna dedikált hangkarit. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő