- iPhone topik
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
waveson
tag
válasz
laceszgamer #7 üzenetére
Szerintem azért mert senkit nem érdekel kb. Anno évenként jöttek ki az új, jobbnál jobb vga-k, sok újítással, sokkal jobb technológiákkal, új ram, nagyobb sávszélesség, kevesebb fogyasztás, akár 50%-kkal nagyobb teljesítménnyel. Ez ment egészet 1080Ti/Titánig.
Osztán jött a bánya. Bánya bánya. Világ összes videókártyája értékesítve lett. Még anál is több.
4-5 évig szerintem azért nem értek rá fejleszteni, mert hawaii-n csücsülve koktélokat szürcsölve és jégbehűtött maláj ku***ákat csöcsörészve gondolom nem volt idő rá.
Aztán úgy gondolták: mekkora ötlet gyorsan alkotni valamit több ezer embernek, kiadni 3-4-500.000ft-ért, sok gazdag hülye van majd megveszik, 10%-kkal gyorsabb csak? Who cares?? Ők kiadnak érte annyit meg se nézik a teszteket, újabb biztos jobb. Kb ennyi a 2000-es széria története, ki a fenét érdekelnek a tesztek? Nem tud semmit. De, a raytracinget very low fps-el. Nagy csatározás közben amúgy is azt szoktam nézni hogy 50 vagy 60 ezer poligonból áll egy textúra (csak úgy mondtam most valamit).
A posztot nem neked szántam lacesz, csak kéretlenül leírtam a véleményem, nem nagyon tetszik amit a videókártya gyártó cégek csinálnak most, sokszor látom hogy apukák vesznek a gyerekeiknek gépet, azt hiszik (és jogosan) hogy 1050gtx vagy Ti az úristen mekkora ütő, hisz 70ezer forint, aztán a kb 7 éves 660Ti-m ronggyátépi (igaz, fogyasztásban is, kit érdekel, nem napi másfél óra autóversenyzés miatt fog a bolygó elpusztulni). Ez van, amikor az nVidianak meg az AMD-nek robbanásig töltik a pénztárgépét, sz*rnak bele mindenbe
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest