- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovy79
őstag
Nem, a Norton volt. Lehet, hogy ma már nincs ilyen náluk, de jópár éve (~10) volt.
Talán még valami alaplaphoz (nem az újsághoz) csomagolt cd-n is volt ilyen kéretlen dolguk...
Apósom notijáról anno kész gyötrelem volt leszedni.
Jah, a McAffe a másik undorító marketinget folytató. Miattuk fejezte be sok ember a "tovább-tovább-tovább-kész" telepítéseket.Őket szintén ignorálom. Akkor se vagyok sehol hajlandó telepíteni, ha fizetnek érte...
-
Dilikutya
félisten
Az nem a McAffee? Symantec- szerintem nem mászik fel más program mellé csomagolva, nincs semmilyen ingyenes verziója. McAffe-t az Adobe Flash is örökké telepíteni akarja.
Amúgy szörnyű böszme jószág. Nálunk is Endpoint Protection van, vannak igényei.
Modern gépen nem venni észre, hogy ott van, de néhány régebbin azért a memóriából is lecsippent egy kicsit. Szerencsére a Windows XP kikopott, azon néha olyan HDD terhelést csinált rendszertelen időközönként, hogy teljesen használhatatlan volt.
-
kovy79
őstag
Nálam a más program mellé felpofátlankodó programok (igen-igen, a tiltás ott van a beállítások között eldugva) gyártói örökre tiltólistásak maradnak. Ez van...
Én anno nem így telepítettem, de ismerősöknél régebben nem győztem eltávolítani. Az erőforrásigénye sem volt épp kevés (a prociidőt zabáló Kaspersky-ről nem is beszélve).
Más programot nem említek, nem akarok vitát. Van sok jó program, olvass utána! -
haddent
addikt
Meg is érdemli aki használ antivírust #UNIX
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple watch Series 9 41mm cellular hibátlan 2026.02. 24. Apple jótállás
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- TUF F15 FX506HC 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged