Hirdetés
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Javítsatok ki, ha tévedek, de én úgy tudom, hogy egy TFT LCD-n (jó esetben) csak addig látható egy pixel, amíg kap feszültséget. Lehet, hogy csak millivoltok, de az is fogyasztás. Aztán ha nem oled, akkor a jobb láthatóság érdekében még háttérvilágítás is kell neki.
Az e-inknél a kirajzolás után nincs fogyasztás, csak a váltáskor. Ha percenként változik pár pixel az óra miatt, szerintem még akkor is energiatakarékosabb, mintha végig fogyasztana. -
64b0r
aktív tag
Sajnos pont az idő (ill. egy óra) kijelzése nem energiatakarékosabb, mint egy normál telefonban, mert minden frissitéskor (értsd jobb esetben percenként, rosszabb esetben másodpercenként) újra kell rajzolni a teljes kijelzőt. A pontos fogyasztásértékekkel ugyan nem vagyok tisztában, de szerintem nem kerül több energiába/áramba egy képernyőnyi tft-kristály átrendezése, mint egy e-ink kijelző kristályaié. A nem fogadott hivás pedig nem ül órákat a telefon kijelzőén amúgy sem.
Inkább olyasmiben látnám értelmét, mint feljegyzések, találkozók kiirása, bevásárlólista készítése (lányok előnyben).
De a telefon egyedivé tételében tényleg új teret nyithat, főleg, ha a mobil teljes felszinét ezzel boritánák. (emlékszem az ericsson ga-628-nál csak a billentyűzet körüli rész volt cserélhető, rá egy évre a nokia 3210-nél meg már a teljes burkolat - ha érthető az analógia) -
orbano
félisten
na eeeeeez kib*$zott jó! nekem tetszik az ötlet. egyedi mintákkal, plusz okos státuszkijelzéssel nagyon baba kis telefonokat lehet így gyártani.
-
muveszur
addikt
Most nem azért, de mi a jó abba hogy külömböző minták lesznek a telon???
-
m@xsys
senior tag
Olyan egyszerű, de még is szép ez a telefon.
F3 kiráz a hideg

Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- Add az iPhone-od a Mobile Sharknak!
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest