- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Sony7
addikt
Sziasztok!
A szakmai topicban nem érkezett rá válasz, hátha tudja valaki:
Android 4.1.2 alatt link2sd vel fagyasztott alkalmazásaim közül néhány az Elixir2 szerint fut, és Ramot is használ Hogy lehet ez?Nagya21: persze, logout!
-
7Sony7
addikt
válasz
laci laci #2722 üzenetére
Quickpic: beállít mint - háttérkép.
gallery nál bele kell menni, és kiválasztani a képet.
Én a cwm-ben szoktam véglegesíteni a Superuser-rendszergazdai jogokat - ezt nem értem
A bootlogo majdnem mindegy, de a mostani tetszik.
Mi történt a battery ikonoddal? Az előző képeden még másképp nézett ki. Ezen.
-
7Sony7
addikt
válasz
laci laci #2718 üzenetére
Tyű, ez komoly? Romot cserélni tudsz, háttérképet nem? Ez komoly?
Bootanimáció-ki van kapcsolva a teló, bekapcsolod, míg betölt, van valami animáció. Agyári az kockákból Haier felirat, a v3b1 ben egy android figura körül forog egy izé, stb.Superuser-rendszergazdai jogokat ad bizonyos progiknak, és neked. Sok mindenhez kell.
Ikoncsere-tegyél felvalami jobb launchert( nova,apex,stb) ahoz lehet letölteni ikonpakkokat.
Háttérkép csere- nyomva tartod a kijelzőt ég üres területen, - háttérkép- kiválasztod.
Bár én inkább a quickpick ben szoktam. Ha a zedgéről töltöd, bal lent van egy kis gomb a letöltésre, ha lejött, ez a gomb átvált set re, megnyomod, és be van állítva.Most látom, lassú voltam
-
7Sony7
addikt
-
7Sony7
addikt
válasz
Ed3r_X_ #2711 üzenetére
Jó helyre másoltam, mert ezek nincsenek máshol. De amit nem értek az ez a rész:
felülírtam csak a stat_sys_battery01, 02 stb png ket a systemui/res/drawable-hdpi könyvtárba, visszacsomagoltam apktool al, és most jön a lényeg! : a visszacsomagolt állományban ugyanitt már a regi(v3b1) akku ikonok vannak!
Mindegy, nem olyan fontos.
-
7Sony7
addikt
válasz
Ed3r_X_ #2707 üzenetére
Mélyebben van a kutya elásva.
Felraktam az eredetit, az sem módosította! Lehet, hogy csak akkor jó, ha a sima v2 re van feltéve?Lacilaci: Te hogy tetted fel?
Aztán felülírtam csak a stat_sys_battery01, 02 stb png ket a systemui/res/drawable-hdpi könyvtárba, visszacsomagoltam apktool al, és most jön a lényeg! : a visszacsomagolt állományban ugyanitt már a regi(v3b1) akku ikonok vannak! Úgyhogy egyenlőre felfüggesztem.
-
7Sony7
addikt
válasz
Ed3r_X_ #2696 üzenetére
Köszönöm! Közben én is megcsináltam, de ugyanúgy jártam mindkettővel.: Az akkukijelzés maradt a régi, nem írja felül! Nekem a v2 van fent+a v3b1 a Systemui módosításával, és erre akartam feltenni.
Lehet, hogy a módosított v3b1 be kell bemásolnom a batt*.png -ket? Illetve felülírni a benne lévőt.? -
7Sony7
addikt
Sziasztok. Hogy a túróba kell csoportokat szerkeszteni a telefonkönyvben anélkül, hogy létrehoznék egy exchange fiókot?
És hogy a tel könyvben ne mutassa ugyanazt háromszor is (sim tel, google)? -
7Sony7
addikt
Az előttem szólók leírták a lényeget.
Ed3r_X_: Szia! Betennéd a Mélyvíz leírásba ezt a driver ütközési problémát a Rootolásnál? Hátha más is hasznát veszi. Nekem eszembe sem jutott, hogy ez is lehet baj.
-
7Sony7
addikt
-
-
7Sony7
addikt
válasz
zkobee28 #2556 üzenetére
Szia! Akku: Sajnos nem egyszerű a helyzet. Sok mindentől függhet a fogyasztás. Nálam pl. most a v2 rom van fent, 68% on van, 1 nap 18 óra töltés óta, és 1 ó 14 p kijelző bekapcs, 3ó 3p wifi használattal. Greenefy val le van tiltva a felesleg, megy a Lux, és lámpa néklül, tehát kis 5-15% fényerővel használtam. Ugyanez nappal, 3g vel, gps használattal jóval többet megevett volna az akkuból. +A gyári rommal is volt, hogy 3 ó alatt rommá merítettem. Akkor volt 3g, gps, sok net, sok fényerő. Így aztán találja ki az ember, melyik a jobb.
Mindent összevetve, maradok a v2-n.Amúgy minek az eredeti recovery? cwm nem jó?
-
7Sony7
addikt
válasz
laci laci #2522 üzenetére
Telóra nem tudtam letölteni, a gépre szépen lejött, aztán, mikor át akartam küldeni, a comodo kinyiffantotta. Azt írta malware van benne. Pedig elvileg tiszta. Nem tudom, hogy honnan veszi, egyáltalán hogy lát bele az apk ba?! Lehet, hogy addig letiltom, és megpróbálom úgy.
-
7Sony7
addikt
A Needromon belinkelték egy srácnak a magyar fórumot
Híresek lettünkZkobe28: most látom, te vagy az.
Szerintem is várj pár napot még a visszaállással.
Biztos, hogy ugyanannyit használtad, hogy gyorsabban merül? Nekem nem merül jobban, pedig szinte mindig ébren van szegény -
7Sony7
addikt
válasz
laci laci #2485 üzenetére
Szerintem is tedd át a másik romba még telepítés előtt a hangfelvevőt, (a v2 ét töröld, ha van benne), Aztán sd kártya nélkül Wipe (nekem frankón fel volt cserélve. Mikor a belső sd -t akartam töröltetni, letakarította az sd kártyámat a rom zip el, meg az összes telepítővel együtt.)
Én majdnem mindent kitöröltem, ami már alapból fagyasztva volt, eddig még nem észleltem hiányukat.
Háttérkép csere? Én csak a képnézőben (nálam Quickpic) negnyitom, jobb fent a 3 pötty - beállít mint - háttérkép. Ha magán a Rom -on belül akarod kicserélni, azt nem tudom.
-
7Sony7
addikt
válasz
Ed3r_X_ #2447 üzenetére
A Haha az diadalittas nevetés akart lenni. Tényleg ilyen. Na jó, nem marad így, ez csak próba volt, hogy egyáltalán sikerül-e. Ha lesz időm, szépen megcsinálom.
Viszont van, amit nem értek: a lapos V alakút csak színkitöltéssel csináltam meg, de sokkal vastagabb lett, mint az eredeti. Úgy látom, erre is figyelni kell. -
7Sony7
addikt
válasz
Keeperv85 #2438 üzenetére
Nem semmi! Fél óráig kerestem, Te meg fejből nyomod! Megtaláltam, így már lehet szinezni. Köszi.
Gondoltam, hogy aláírás baja van, olvastam a cikkedet.Ez alapján csináltam:
java -Xmx1024m -jar signapk.jar -w platform.x509.pem platform.pk8 nemszignált.apk szignált, de valami mégsem jó. -
7Sony7
addikt
Helló mindenki! Bootloop -ból hogy kell kihozni? (Ha valami nem úgy sikerülne, ahogy kell)
-
7Sony7
addikt
Sziasztok! Ami a v2 ben alapból jegelve van, az törölhető?
A törlésnek van valami haszna?
Miket lehet még törölni/jegelni?
Ha alapból jegelve vannak, minek vannak benne? -
7Sony7
addikt
Jé, mit találtam Ami 0:40 nél van, azt tudtátok? kipróbáltam, működik.
-
7Sony7
addikt
Én is lefagyizam, eddig OK.
Laci laci: Még annyival egészíteném ki, hogy a v2 ondemangal (gyári beállítás) olyan "smooth", mint a gyári rom msm-dvcs beállítással, csak éppen nem melegszik annyira. És bár ez a rom sokat van ébren, de csak valami kis fogyasztó lehet, mert éjszaka nem merül jobban mint a gyárival. Nappal nem tudok viszonyítani, mert minden nap más.
-
7Sony7
addikt
Mi a frász az a shippingOStest? Még csak a neten sem találok róla semmit!
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- TCL LCD és LED TV-k
- Elemlámpa, zseblámpa
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Valorant
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- T15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10610U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Next level racing wheel stand 2.0
- Panasonic Lumix GX80 - makulátlan állapotban, sok extrával
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI Kitűnő Állapotban!
- ÚJ Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k (2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Egyedi ékszerdobozka
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest