- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
Mert magyar ROM-ot kerestem, van pár fórumtag, akiknek jól jönne majd, és gondoltam megnézem. Hát nem jött be.
Nagya: Igen, ha végre megérkezik a Pay-Pal számlámra a pénz
Gaben: Cubot GT99: Van egy OEM verziója, annak panaszkodtak a wifijére, Pandawilles termékértékelésnél ott van.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Épp az, hogy kissé gázos. Play-re van megoldás, egy custom ROM, amiben van, de magyar nyelvre semmi idáig, pedig jó pár fórumot átnyálaztam, írtam Kínai webshopoknak, de semmi eddig. Szóval ha nem úgy jön, nincs esély, hogy magyar lesz. Play-re még van, ugye.
rendesadam: WiFi, GPU, BT, és ezek is kérnek a RAM-ból, azért látszik csak 670, mert a maradék ezeknek van fenntartva.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
rendesadam #146 üzenetére
1 giga RAM van benne, de 670-et mutat, mivel: kell a GPUnak, és a többi rendszereszköznek. A szabad RAMom általában 300-400 mega körül van. Volt HOX-omhoz képest jobb a memóriakezelése.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Balaton volt a hétvégén sry. Ha van valami, jöhet
-
Ed3r_X_
nagyúr
Tinydealen most 30300Ft a készülék.
Viszont ROM ügyben még mindig semmi, állítólag lehet zárt a bootloader is. Szép kilátások.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Tinydeal-től ígéretet kaptam egy gyári ROM-ra, gyanítom, hogy nekik a Holo UI-s, magyar van meg, legalábbis az első kép alapján.
Illetve a videójuk alapján is.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Van 8GB belső tárhelye a telefonnak ugye. Ebből kb 5GB elérhető. És a játékokat erre telepíti, ide rakja a data fájljaikat. Na ez most megcseréli az SDkártyával, és az SDkártya lesz a belső tárhely, a belső tárhely meg az SDkártya.
Kicsit bonyolult, de ezáltal több játék telepíthető
Akár, vagy alkalmazás.
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
Tabletem volt. Ugyan ilyen hardverrel szerelt HTC One X LTE készülékem volt, ez kb ugyan olyan gyors, játékok gyorsan futnak rajta. Az anyaghasználat rendben van, jó ránézni, szép, dizájnos. Kamera lehetne jobb, talán hasonló képeket lő, mint a Grand X In-em. (volt Grand X In-em)
Kijelző szép, és nem is zavarnak a kapacitív gombok alul. Napfényben is látható, de ahhoz mondjuk nem automata fényerő kell, hanem fel kell húzni. Betekintési szögei jók, tényleg IPS.
Hardver igényes játékoknál picit melegszik, talán ennyi hibáját tudnám felsorolni.
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
Ed3r_X_
nagyúr
Ment privát
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 - 128 GB Midnight Black - Független BESZÁMÍTÁS IS
- Oppo Reno 7 5G 8/256GB 65w töltővel
- ERŐMŰ! HP Z2 mini G5 / i9 10900 (10 mag!) / 32GB DDR4 / 512GB NVMe SSD / Nvidia Quadro T2000 4GB
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest