- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Jó az, egyedi.
A Franklin is rohadt dizájnos lett amúgy, Sugárban van Krall-féle vadász, Enterprise meg Franklin bábu most a menühöz, lehet csak emiatt benézek és veszek egyet.
(#21) madgie: Hát meg a Vengeance is miért kétszer nagyobb nála, mikor kéttucat ember elég az üzemeléséhez? Kicsit elszálltak a méretekkel, a Narada is extrém nagy volt.
-
Bad Pritt
félisten
Mondjuk volt ugye ez a blama a TF 3 és Sziget kapcsán. Na itt a Beyondban mikor lezuhan az Enterprise tányérszekciója az gyanúsan ugyanúgy nézett ki, mint mikor a Vengeance beleállt San Franciscóba az előző filmben.
Meg a méretek érdekesek az új filmekben, az itteni Enterprise elvileg nagyobb, mint a Galaxy meg a Sovereign osztály (a Vengeance csak becslés, az Enterprise mérete hivatalos, de látszott, hogy sokkal nagyobb az Enterprise-nál). Nekem amúgy formára a Kelvin a kedvenc, egyedi is, csúnya is.
-
Bad Pritt
félisten
Mondjuk emellett például említésre sem méltó szerintem.
Csak furcsa volt nekem.
Meg amúgy azt nem írtam le, de kicsit érdekes szerintem, hogy mindkét csillaghajó sikeresen nekimegy legalább féltucat sziklának és semmi bajuk nem lesz, az Enterprise tányérja is működik landolás (földbeállás) után, a Franklinnek meg pár karcolása lett csak felszállás közben, pedig komplett hegyláncokat fejelt keresztül. Viszont az tetszett, hogy végre nem a gondolák izzanak fel, mikor impulzus hajtóművel megy a hajó, meg szerencsére elhagyták az előző rész ultragáz csillám effektjét, mikor teret vált a hajó. Az itteni hullámeffekt jobban tetszett.
-
Bad Pritt
félisten
Igen, erre még keresem a jó szót, de ez a timelapse megoldás nagyon gagyinak hatott számomra. A Spock trilógiában kibírtunk egy egész filmet Enterprise nélkül, de hogy ne menjünk messzebb, az előző filmben is szépen darabokra lőtték a hajót, mégis a végén láttuk ahogy kirepül a mélyűr felé. Látványos volt, érthető, de nálam ez olyan hatást kelt, mintha hülyének néznék a nézőt, pedig szerintem ha a film végén látja megint az űrben úszó Enterprise-t A jelzéssel, akkor csak összerakja, hogy újjáépítették.
(#10) wetomi: azért van ám marketing, ha nincs adblockod, akkor a Youtube majd' minden reklámja Trek, tele van poszterekkel Budapest (gondolom a vidéki városok is), de az tuti, hogy nem pörgött annyira az előzeteseket gyártó részleg, mint a SW-nál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged