- Nem őserejétől lesz hangos az Exynos 2500
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung topic
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ez azért szerintem visszafogottabb volt.
Btw én reménykedtem hogy lecserélik a hajót egy Excelsior osztályúra (mondjuk pont arra amiről beszéltek, hogy még építik) De egy Galaxy-val is megelégednék.
Ok tudom semmi esély nem volt rá, de nem igazán szeretem ezt a régi dizájnt. Még ha egész jól modernizálták akkor sem.
Hja és a szokásos: 4. részbe BORG-ot a népnek. \o/
-
Bad Pritt
félisten
Mondjuk emellett például említésre sem méltó szerintem.
Csak furcsa volt nekem.
Meg amúgy azt nem írtam le, de kicsit érdekes szerintem, hogy mindkét csillaghajó sikeresen nekimegy legalább féltucat sziklának és semmi bajuk nem lesz, az Enterprise tányérja is működik landolás (földbeállás) után, a Franklinnek meg pár karcolása lett csak felszállás közben, pedig komplett hegyláncokat fejelt keresztül. Viszont az tetszett, hogy végre nem a gondolák izzanak fel, mikor impulzus hajtóművel megy a hajó, meg szerencsére elhagyták az előző rész ultragáz csillám effektjét, mikor teret vált a hajó. Az itteni hullámeffekt jobban tetszett.
-
Bad Pritt
félisten
Igen, erre még keresem a jó szót, de ez a timelapse megoldás nagyon gagyinak hatott számomra. A Spock trilógiában kibírtunk egy egész filmet Enterprise nélkül, de hogy ne menjünk messzebb, az előző filmben is szépen darabokra lőtték a hajót, mégis a végén láttuk ahogy kirepül a mélyűr felé. Látványos volt, érthető, de nálam ez olyan hatást kelt, mintha hülyének néznék a nézőt, pedig szerintem ha a film végén látja megint az űrben úszó Enterprise-t A jelzéssel, akkor csak összerakja, hogy újjáépítették.
(#10) wetomi: azért van ám marketing, ha nincs adblockod, akkor a Youtube majd' minden reklámja Trek, tele van poszterekkel Budapest (gondolom a vidéki városok is), de az tuti, hogy nem pörgött annyira az előzeteseket gyártó részleg, mint a SW-nál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Retro játékok
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- BMW topik
- Nem őserejétől lesz hangos az Exynos 2500
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- Asus ROG 17" Gaming Laptop! RTX 4080 12GB / Ryzen 9 7945HX / 32GB DDR5 / G-sync 240Hz! BeszámítOK
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RTX 3080 / B550 Aorus / 32GB DDR4 / 512GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest