- Google Pixel topik
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyobb akksi, hatékonyabb processzor
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cifu
félisten
A Lynch-féle filmmel nem sikerült megbarátkoznom soha, egyszerűen rövid és nincs meg az a hangulata, ami a könyvben és a tévéfilmben megvan, ráadásul a rendező is szokásához híven nagyon elengedte magát a szürreális részletek tekintetében.
A "rövid" viszonylagos állapot, mozifilmet mozifilm hosszúságban lehet csinálni, és pláne akkoriban azért még a 3 órás monstre filmek nem voltak éppen jellemzőek. Szerintem amit ki lehet hozni 2 órában a történetből, azt kihozta. A változtatások (pl. hangfegyver) is az én gyomromnak még belefér kategória.
A szürreális részletekre írtam azt, hogy a könyv roppant sokat bíz az olvasó fantáziájára. Ha innen nézzük, akkor Lynch nagyon is bátran állt a témához, és (szerintem) megtette azt, amit kell, hogy látványos filmet csináljon. Az Atreides-ek poroszos egyenruhái, a császári udvar arany-ragyogása, a Harkonnen-ek sötét, pragmatikus öltözetei, az űrhajók, és így tovább. Látványos és megkapó volt minden téren.
Melyik előzmények tetszettek jobban? A gondolkodó gépek elleni háborút elmesélő vagy a Leto Atreidesről szóló trilógia?
Mindkettő nagyon tetszett, de a gondolkodó gépek fogott meg talán jobban. De Leto története is jól sikerült. Nekem pont a II. Leto és az azt követők kezdték el kicsapni a biztosítékot... :\
Új hozzászólás Aktív témák
- P15 Gen2i 27% 15.6" FHD IPS i5-11500H RTX A2000 16GB 1TB NVMe ujjlolv magyar vbill gar
- iPhone 13 256GB Blue Makulátlan állapot, 100% akku!
- Macbook Pro 14" M1 PRO - 2021, 10/16 mag, 32GB RAM, 1 TERA SSD - garancia (110)
- Macbook Pro 14" M1 PRO - 2021, 8/14 mag, 16/512GB - garancia (113)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16GB RAM, 2 TERA SSD, touchbar - garancia (62)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest