- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Íme az új Android Auto!
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherton
őstag
Erre gondolok: [link], ahol pl. a kocsinál szinte 100%-osan C. (F-35-ös tuti, hogy sokkal több, mint amit feltüntettek ott, és a Boeing is tuti, hogy több). Gyanús lett nekem ez a lista.
(#31) Cathfaern: Erre nem gondoltam. Vélhetően az is közre játszott eme nézet kialakulásához, hogy beágyazott rendszerek területén dolgozom, ahol tipikusan a pénzt a fordított kód termeli. Viszont a fejlesztéshez rengeteg script-et írunk/írtak. Másik amire felfigyeltem, hogy ha már script akkor az open source világban jobban elterjedt mint a zárt világban. Nem véletlenül jött az open gondolkodásúaktól a Perl, Phyton, PHP csak, hogy a legismertebbek közül említsek párat.
-
buherton
őstag
válasz
Cathfaern #19 üzenetére
Bennem az alakult ki valamilyen oknál fogva, hogy ha komoly nagy projekről van szó, akkor keményen fordított kódot használnak, ha egyéb/egyszerűbb/kisegítő alkalmazásokhoz használják a scripteket. Nem akarok senkit sem megsérteni, de nekem ez volt az eddigi tapasztalatom.
8-10 sec különbség is nagyon sokat jelent főleg 2-3 sec esetén. Főleg akkor, ha release nap van
.
-
buherton
őstag
Teljesen amatőr kérdés. Miért jobb a script, mint a bináris? Nem lenne gyorsabb a lefordított kód?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest