Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
Új hozzászólás Aktív témák
-
VIC20
őstag
"Az interjú utáni keynote-on..."
He?! Beszélni nehéz magyar?
-
-
válasz
üzenetére
"Éppenséggel a vendor lock-in és az alternatívák ismeretlensége, az azoktól való félelem miatt a termékeiket használók köre nem csökken": nincs hát, persze... a háta mögött titokban mennek a lobbistái lobbizni, kormányokkal tárgyalni (hogy finoman fogalmazzak). Például a tisztaszoftver program szerződésére is hamisítva van a neve (vagy a cseh vagy a szlovák szerződés scannelve fent van a neten).
Mindig minden technológiával azt csinálták, hogy hagyták, más fejlessze ki, más fizesse meg a költségeket, majd amikor úgy látszott, hogy érdemes, lenyúlták, átformálták hogy a windowshoz passzoljon és semmi máshoz, és azzal tartoltak a piacon. akár a jávát, akár az active directoryt, de akár a grafikus felületet is hozhatnám példának. ilyenkor szokták a fanok azt mondani, hogy nem lenyúlta az ms és inkompatibilissé formálta, hanem kijavította a hibáit, ami elég gyenge érv, bár valamennyi igazság van benne.
"az innovációk nem is kis részét a MS különféle részlegei közötti rivalizálás nyírja ki.": az ms-ben elég sok az innováció. Elég, ha csak az opendoor matematikusokat hozom példának. A kérdés az, hogy egy olyan világban, amikor például a ribbon miatt is mekkora rapli volt, kell-e nekik még több innováció, vagy teljesen jó vállalati stratégia, hogy nagy a választék innovációból és a zömét kinyírják, hogy ne legyen mindig minden új termékük inkompatibilis az előzővel. Szerintem még nagyobb balhék lennének, ha ennél is több újítást vezetnének be, lásd pl. metro ui.
Továbbra is azt gondolom, hogyha kizárólag Ballmer saját és az ms részvényeseinek szempontjait nézed, Ballmer kiválóan csinálja azt, amit csinál. Másrészt meg, ahogy a görög kereskedők mondták anno, bevétel erősíti a szabályt. Lehet, hogy nem elsők, de mocskos nagy számok szoktak szerepelni a mérlegükben. Az ms működésében pedig kevesebb kockázatot látok abból a szempontból, hogy az almát a hype viszi előre, és ha a hype kimúlik, akkor Newton bácsinak megint példát mutatnak.
-
törölt tag
Apple interaktív grafikon a NASDAQ-on.
MS interaktív grafikon a NASDAQ-on
Mind a kettő a ytd-re (01/05/2007-07/09/2012) állítva látszik a különbség az iPhone bejelentése óta. Kell-e ennél jobb válasz az idiótának?
-
törölt tag
Pedig idióta. Éppenséggel a vendor lock-in és az alternatívák ismeretlensége, az azoktól való félelem miatt a termékeiket használók köre nem csökken. Ehhez sok köze nincs Ballmernek.
Ahhoz viszont van, hogy két héttel az iPhone kijötte után kinevette azt, majd két héttel később kiadták a WInMo 6-ot. Az iPhone - akár hogy is nevezzük - robbanásszerű sikerére tetűlassan reagáltak, 2009. októberében még csak a WinMo 6.5 jött, és csak egy évvel később az első iPhone butasági szintjét hozó WinPhone 7. Majd' 4 év késlekedés!
De ez a reakció 5,5 évvel a gúnyos nevetés után finoman szólva is eléggé nagy önégetés.Röviden: Ballmer egy hülye fasz, egy beképzelt majom. Az első hsz-ed volt a helyes helyzetértékelés.

@(#25) FTeR
Az "évtized bukása" az erős beágyazottság miatt nyilván nem az MS egészére vonatkozik (egyelőre), hanem az éppen aktuális világmegváltó ötletükre.@(#38) dajkopali
"zseniális pr-szakember">Annak tűnik? Végül is csak ez elmúlt 5 éve pc-piac átalakulásáról maradtak le eddig. Pedig 5 év az IT-ben elég sok@.(#43) vanye
Egy jó vezetőnek nem az az ismérve, hogy mindenhez ért, sőt, mindenhez jobban ért, hanem az, hogy minden területre megszerzi a lehető legjobb embereket, és ezeknek megfelelő célt tud adni, és megfelelően tudja is irányítani őket. Jobs ilyen volt, Ballmer meg nem ilyen. Elég csak az, hogy sokszor felmerül, hogy az innovációk nem is kis részét a MS különféle részlegei közötti rivalizálás nyírja ki. Na ezt hogy engedheti egy cégvezető? Vagy nem tud róla? Akkor meg hogy lehet cégvezető?@(#61) fordfairlane
Meglehet, az általad "nem normálisnak" tartott ing is kerül annyiba, mint a havi fizud.
-
-
Misály
addikt
-
Nem, nem a mai gépek mellé, mindig is DTP-re OS X volt a jobb választás - aki megtehette. Csak annyit írtam, h pl. nálunk (és sok helyen) még most is van XP... mert ez fér bele. Honnan veszed, h nincs tapasztalatom más OS-el? Van Win 7-es gép is (Vista nincs, hála a nagytalpúnak), sokramos, etc... mégis lassú, pedig a konfig sem indokolja (hálózati problémára gyanítok, de nem látok bele).
Nokiám van (és volt is pár korábban), maradjunk annyiban, hogy a minőségből jócskán feladtak. Több ismerősömnek is volt már gariban a ciripelős hangszóró miatt tapis nokia, kollégámét most javítják 3.-szor, szűk 1,5 év alatt... Enyémet nem fogják (ez is volt már szervizben), egy jó ideig Nokiát nem veszek. A relative lomhaságát feldolgoztam, nem kell nekem sokmagos erőmű, még SMS-t is ritkán írok, néha navi + rádió elég. -
Misály
addikt
Xp... 11 éves ost raksz mai mellé amitől még egy branded gép is hulladék lesz, normál tapasztalat nélkül ne fikázz, nézz meg dtp-t vistán vagy 7en. Nokia meg még mindig a legjobb hangminőséget produkálja ha telefonálásról van szó. Az egy dolog hogy a telefonjaik számítási kapacitásban a béka segge alatt vannak.
-
-
"nokia, mert fasza a hangminosege" Te nem a mostani Nokiákról beszélsz...

DTP területen azért nem véletlen a Mac előny: atomstabil. Sajnos mi is win-en dolgozunk, nem egy nagy élmény (főleg win serverrel, sok XP-s géppel...) hidd el, ha lehetne ($) cserélődne a géppark OS X-re
, a szedett-vedett noname konfigok helyett már brand gépek vannak, mert megéri -otthonra nem, de céges környezetben ez a legjárhatóbb út, ha nem akarjuk naponta hegeszteni a gépeket. Ettől függetlenül jogos, hogy:
"Felesleges azon lovagolni, hogy melyik a legjobb, barmelyikre talalsz olyan feladatot, amiben verszegeny a konkurenciaval szemben." -
-
FTeR
addikt
szemben azokkal, akik úgy fikáznak vmit, h sosem használták, neki egy androidos telefonja van és elégedetlen vele.
ezt le win trollozni csak azért mert rövid teszt után úgy gondlja a másik jobban tetszik neki elég gyenge próbálkozás.plusz a lassulás nem egy légbőlkapott fika, ez egy olyan probléma, amin G is nagyerőkkel dolgozik és minden új verziónál hirdeti, h már mennyivel jobba helyzet.
-
Misály
addikt
"Szerver esetében pedig leginkább a már általad is említett Linux."
Es megis milyen szerver? Szeretem amikor valaki bebofogi, hogy szerver de hogy milyen es mit kell kiszolgalnia az mar nem szamit

"ha meg komolyan zenélgetsz, akkor Mac" - Miota van Ableton es BFD+ es meg sorolhatnam hany komoly zenei alkalmazas windowsra, es ugyanazokat a hangkartyakat tudod radugni azota eleg irrevelans Mac elonyokrol beszelni, inkabb csak szokasrol beszelhetunk, ugyanugy mint DTP sw-k eseteben is. Desktop vonalon win vs osx pro es kontrarol beszelni tobb mint hulyeseg...
Syl, mit vett el a win8 a win7-hez kepest? Erre komolyan kivancsi vagyok.
-
válasz
fordfairlane
üzenetére
Pontosan ezeket tudja a jelenlegi táblagépem

Félreértés ne essék. Senkit nem akarok lebeszélni a win8-ról! Csak nekem semmi pluszt nem ad a heteshez. Inkább elvesz.

-
fordfairlane
veterán
A connected standby szintén értelmetlen számomra, lévén a gép áramtalanítva van ha nem használom. Ellenben a táblagépem állandóan a neten lóg (wifi+3G).
Ez pontosan arra szolgál, hogy az eszköz a neten marad, mégsem merül le gyorsan. Az ígéretek szerint egy ARM-os WindowsRT tablet hetekig elmegy akkuról úgy, hogy nem kell kikapcsolni. Csak hozzáérsz, és egyből látod, jött-e új üzeneted, például.
Elég összetett rendszer, ahogy elnézem, valószínűleg a mobil OS-ek voltak az ihletői.
Szerk: Nem tudom, hogy ez az üzemmód lehetővé teszi-e azt, hogy pl. a háttérben fut egy voip kliens, így alkalmassá válna bejövő hívások fogadására... Az nagyon ütős lenne.
-
vanye
senior tag
Talán még mobil esetén van a legnagyobb mozgástere az embernek. Mert ha játszani akarsz, akkor Win, ha meg komolyan zenélgetsz, akkor Mac. Szerver esetében pedig leginkább a már általad is említett Linux.
Trollkodás helyett pedig minden embernek azt kellene már végre belátnia, hogy egyes rendszerek önmaguk okán, vagy éppen a rajtuk futó szoftverek miatt valóban jobbak bizonyos célra, mint mondjuk a konkurencia. (Vagy nem, de az adott felhasználó a fejében dörömbölő hangok miatt mégis az ő terméküket választotta.
) -
válasz
Cyberpunk
üzenetére
A boot idő nálam nem játszik, csak a hibernálást használom (otthon laptop, irodában asztali gép), játszani meg utoljára azt hiszem 10 éve játszottam

fordfairlane
A connected standby szintén értelmetlen számomra, lévén a gép áramtalanítva van ha nem használom. Ellenben a táblagépem állandóan a neten lóg (wifi+3G).
-
Misály
addikt
válasz
fordfairlane
üzenetére
Windows-to-go rol ne is beszeljunk meg lerovidult boot-idorol, uj taskmanager (rettento hasznos) powershell v3 (bar ez nem biztos hogy sokakat erint, en napi szinten hasznalom)
bambano: nemtudom hogy jon ide a megrendelo kerdes, de ez a "azt kell hasznalni, amiert fizet" a megrendelo eleg karcsu es santito erv. Ha van egy apache-om a halozaton, meg egy jboss-om, attol meg windows-t fogok hasznalni AD-val. Ez pl bankoknal abszolut bevett szokas...
-
-
-
-
Misály
addikt
Sosem ertettem, hogy lehet elkotelezodni egy OS, egy ceg, egy platform irant.
En arra megyek amelyik szamomra szakmai szemmel elfogadhato. Ha telefon akkor nokia, mert fasza a hangminosege, kialakitasa, kameraja merfoldeket ver a konkurenciara (SW-rol direkt nem beszelek mert az az oldal eros atalakulason megy at), ha desktop os akkor win, mert az kompatibilis mindennel, ha webszerver akkor egy jo linux. Felesleges azon lovagolni, hogy melyik a legjobb, barmelyikre talalsz olyan feladatot, amiben verszegeny a konkurenciaval szemben.
Az android siker meg a google "szomszedhaver" arculatnak es az "ingyenes" licenszelesnek koszonheti a sikeret, mobilgyartok szivesebben hasznaljak mivel olcsobb az SW nekik meg nagyobb lesz a hasznuk.
-
-
válasz
zacsesz-eh
üzenetére
belassult? hova?
te meg win troll vagy. -
Cyberpunk
félisten
válasz
zacsesz-eh
üzenetére
Köszönjük Emese, leülhet egyes!
-
zacsesz-eh
csendes tag
Még mindig nem értem miért istenítik egyesek az Androidot mikor is egy rakás FOS!
Jó ideje használom és nem vagyok vele megelégedve. Állandóan belassul és lefagy. Lehet alatta akármilyen erős vas egy kalap kakit nem ér az egész. A mostani Sony Live With Walkman telefonomat legszívesebben földhöz vágnám. Voltam az MobilWeekend versenyen és 3 napig használtam WP7-es telefont azóta is visszasírom hogy vissza kellett hogy adjam. Ugyanolyan hardverrel smooth volt, játszani is tudtam rajta minden gördülékeny én hülye meg szenvedek az Androiddal. Elvakultak vagytok android fanok, nagyon... -
ZCoyote
őstag
válasz
attila9988
üzenetére
Már láttam de ezzel együtt sem változik a véleményem.
-
attila9988
őstag
http://www.youtube.com/watch?v=tGvHNNOLnCk
Nekem ez a kedvencem Ballmertől... Érdemes megnézni.
-
Cyberpunk
félisten
Én egy Intel procis Surface-re lehet vevő leszek, persze nem azonnal aranyáron.

A saját mobilt, meg majd szépen kinyírják a Nokiát azt már meg is van oldva a problem bagóért felvásárlással.
-
ZCoyote
őstag
"és ha nekem lenne olyan a bevételi oldalam, hogy patchelni kell miatta az excelt, engem se izgatna"
Így van. Lehet, hogy ilyen alkalmakkor úgy néz ki mint egy bepörgött pitbull de biztosan nem egy hülyegyerek.
-
hülyegyerek
addikt
Tipikus ámerikás bullshit.
-
fordfairlane
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
De legalább most normális ing van rajta.
-
Tikakukac
titán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Barnább bőrszínnel simán eladnám valami amcsi rappernek, pláne így mikrofonnal. Azért mondtam, hogy stukker a kézbe aztán mehet izzasztani az Apple HQ-t is

-
WonderCSabo
félisten
De durva kép ez Ballmerről.

-
Viszlát Nokia! Ha-ha-ha!!!
Jó fej ez a "Ájlávthízkámpáni" Balmer!

-
vanye
senior tag
válasz
fordfairlane
üzenetére
Ha belegondolsz, azért van benne valami. A kezdet kezdetén pl. Wozniak nélkül max. Monopolyban tett volna szert bármilyen cégre, nemhogy alapítson egyet.
-
válasz
dajkopali
üzenetére
a májkroszoft tökéletesen működik, mint kapitalista cég.
technológiailag... gyakorlatilag bármelyik terméküket nézed, mindegyiket más találta fel, az ms megvárta a második kört, lenyúlta a cuccot, inkompatibilissá tette és azzal kaszált nagyot. nyilván rendszeresen keresztfinanszírozott.ez az egész módszer a részvényesek meg a cég szempontjából tökéletes algoritmus. persze nekünk, más felhasználóknak, nagyon fáj, de ez miért izgatná ballmert? és ha nekem lenne olyan a bevételi oldalam, hogy patchelni kell miatta az excelt, engem se izgatna.
-
Realradical
őstag
válasz
fordfairlane
üzenetére
Szerintem Jobs mérhető Gates-hez

-
fordfairlane
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Jobs nagyon jó előadóképességű, szuggesztív személyiség volt (kiváló érzéke volt ahhoz, hogy azt mondja, amit a hallgatóság hallani akart, remek politikus lehetett volna belőle
), Ballmer nem az. Ugrabugrálással ezt nem lehet pótolni. Gates pedig a bizonyíték arra, hogy ez a képesség nem feltétlenül szükséges a sikerhez, ő sem volt igazán jó előadó, viszont remek stratéga.Természetesen előny, ha egy cég vezetője és arca egy és ugyanaz a személy, de csak akkor, ha az illető tud bánni a közönséggel, jó előadó képességei vannak.
-
assemble
addikt
válasz
gergo0007
üzenetére
Az azért tableteknél sem 90%, kb 60% az övék, 40% Android. Abban egyetértek, hogy mint egyedüli cég így is túl nagy a részesedésük, de ez azért változóban látszik az olyan cuccok miatt is, mint pl Nexus 7, hosszútávon itt is csak a felsőkategóriában fognak tudni versenyezni.
-
FoxiestFox
félisten
válasz
fordfairlane
üzenetére
Ez így van.
Arra céloztam, hogy Jobs egyszerre volt szellemi vezető, és marketingmaki.
Talán ilyesmit akarnak Ballmerrel is. -
fordfairlane
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Gates nem volt ilyen "látványos" jelenség. Gates felépítette a világ legnagyobb szoftvercégét. Gates sokkal inkább mérhető Jobshoz, mint Ballmer.
-
fordfairlane
veterán
válasz
dajkopali
üzenetére
Bocsánat, de az Apple meddig működött jól Steve Jobs kirúgása után, kvázi meddig hajtotta a lendület, a pozíció? Mondhatni szűk egy évtizedig. És kiváló üzletemberek vezették, hát nehogy már leírjunk egy Pepsit felfuttató John Sculleyt vagy Gil Ameliot. Egy technológiai vállalat vezetéséhez azonban az üzleti érzék kevés. Kell hogy legyenek elképzelések, víziók arról, merre halad az iparág, és kell egy fontos képesség: elébe menni egyik-másiknak, mielőtt más csapna le rá. Szerintem Ballmer kiváló üzletember, ennyi.
Egyébként nem véletlen, hogy amikor technológiai revolúció zajlik, azt az esetek nagy részében nem a változásban nem érdekelt, a piacon meglévő nagyok tudják meglovagolni, hanem sokszor a frissen érkezettek. Az Apple ebből a szempontból kivételes eset.
-
-
-
Nekem EZ akkor is beleégett az agyamba.
-
vanye
senior tag
válasz
dajkopali
üzenetére
A HVG Business elnevezésű kiadványában van egy terjedelmes írás a nagyvilág ún. "bizniszpunkjairól", akik egy dologban megegyeznek: mind befolyásos emberek, s mind mertek húzni valami merészet, valami egyedit. Ezen a listán Ballmer mellett persze helyet kapott Jobs is. Utóbbiról leírják, hogy fogalma nem volt a számítástechnika technikai oldaláról, sikereit mások munkájának köszönheti. Bár csak beleolvastam a lapba, de Ballmerről sem írnak benne ódákat.

-
-
-
FoxiestFox
félisten
Ballmer nekem sem szimpatikus, de hát ő az MS próbálkozása a karakteres vezetőre, hisz az Apple-nek is volt, nekik is kell. Gates nem volt ilyen "látványos" jelenség.
-
dajkopali
addikt
válasz
fordfairlane
üzenetére
nekem ugyan se kutyám, se macskám Ballmer, de el kell ismerni, hogy zseniális pr-szakember - arról nagyon keveset tudni, hogy mint vállalatvezető milyen, de sok év telt el úgy, hogy a Microsoft mind taktikailag, mind stratégiailag jól felelt a kihívásokra, ma is a világ egyik legstabilabb, működtethető nagyívű koncepciókkal rendelkező technológiai vállalata
az más kérdés - bár ennek lényegi megtárgyalása nem szokott a topikok témája lenni -, hogy Ballmer nem feltétlenül alkalmas a mobilos világ kihívásaira reagáló cégvezetőnek, ezt sokan emlegetik a cégen belül is
ez nem azt jelenti, hogy meghülyült volna, hanem egyszerűen csak azt, hogy egy más szemléletű felső vezetőre is szükség lenne
talán egyébként van is, fene tudja, a Microsoft 2012. július 11-én egy atomstabil cég, ha a teljes portfóliót nézem: az IT-ipar olyan széles területeit fedik le minőségi megoldásokkal, hogy az páratlan - maximum az Oracle, az SAP stb. szállhat velük versenybe, de ezek a cégek valahogy tervezés szintjén mindig egy lépéssel a Microsoft mögött maradnak
egyszóval: nem írnám le Ballmert, de mennyire, hogy nem, csakis Steve Jobshoz lehet mérni -
Ez jogos dolog... ha lehetne box változatot venni akkor átrendeznék a piacot, de egyben előjönnének a sokféle HW miatt olyan problémák is, amivel korábban nem kellett foglalkozniuk.
Balmer vicces, bohóckodik, de azért mégis egy hatalmas és jelentős befolyással rendelkező cég vezére, hiba lenne nem odafigyelni arra, amit mond.
-
Realradical
őstag
Én örülnék neki, ha konkurenciát tudna állítani az Apple-nek telefon szinten is. Kicsit lejjebb esne a túlárazott kütyük ára.
szerk:
Megjegyzem, ha eléggé rá tudnának állni a mobil kütyük Windows integrációjára szvsz esélyük is lehetne. -
Tikakukac
titán
Stukkerral meg pár kopasszal beállítanak az Apple fejesekhez, aztán megkérdezik mennyire akarnak szívószállal rántott húst enni a jövőben. Remélem lesz doksifilm, azt bírnám...
-
mrhitoshi
veterán
Az interjú utáni keynote-on hasonlóan felfokozott hangulatban tartotta meg Ballmer az előadását.
[link] Gondolom így kezdte.
-
ray blu
tag
Ez a tag mondta anno, hogy az iPhone-t senki nem fogja megvenni ...?

-
Novai
tag
az hogy az ms mennyit keres az a mi szempontunkból semmit nem jelent, attól hogy az ms sok pénzt keres én boldogabb fogyasztó leszek? attól még számomra lesz értelme csempés mobil telefont vagy tábla gépet venni android helyet? hát rohadtul nem

-
-
FTeR
addikt
tiszta vicc, hogy ms a világ egyik legnagyobb és legstabilabb pénznyomdája, de mindenki lesajnálja őket, meg az évtized bukásáról bezélnek, csak azért, mert van 1 db másik IT vállalat, ami több pénzt nyomtat.
-
fordfairlane
veterán
Lehetett volna meggyőzőbb. Például, ha már innovációról volt szó, fókuszálhatott volna az innovációs elképzelésekre, az innovatív eszközökre, ahelyett, hogy azt mondja, mindenhová követik az Applet, és különben is, mi jobbak vagyunk náluk vállalati menedzsmentben (WTF?
, télleg? ) -
Namelesske
addikt
válasz
fordfairlane
üzenetére
Nekem mondod, volt Symbian Usernak?

-
fordfairlane
veterán
válasz
Namelesske
üzenetére
Mint ahogy a Symbian is.
-
Alexios
veterán
Most komolyan mit vártok? Hogy majd azt fogja nyilatkozni, hogy srácok feladtuk, az apple cuccai jobbak? Persze, hogy ezt mondja, mert ezt kell mondania..
-
Novai
tag
Ballmer ezer éve egy nevetséges bohóc, főleg amikor őrültként ugrál a színpadon izzadságban fürödve :

a mobil piacon eddig minden telefonjuk hatalmas bukás volt és hatalmas veszteség pénzügyileg
ezt a Ballmert képtelen vagyok komolyan venni
-
-
Brutális eb
addikt
válasz
fordfairlane
üzenetére
+1.
Kullogásban már első helyen áll a micrsoft mobil vonalon. -
Kashim
őstag
-
fordfairlane
veterán
Hát a pc gyártók nyilatkozataiból úgy derül ki hogy a Surface-szel villantottak.
Hát igen, villantottak, bele az OEM-ek szemébe.
De nem baj, jöjjön a Surface, jöjjön a WP8, jöjjön a Win8, és legyen igaza Ballmernek, váljanak releváns konkurensévé az Applenek minden meghatározó piaci szegmensben. Csak ugye eddig is ezt akarták elérni, aztán valahogy nem jött össze sem a hordozható médialejátszókkal, sem az okostelefonokkal. A Windows Phone is mindig egy verzióval később fog nagyot durrantani (de akkor aztán tuti). Nem is beszélve arról, hogy jó pár szegmensben nem az Apple az egyedüli ellenfél, ott a Google, ott az Amazon, stb... -
gabor85
őstag
válasz
fordfairlane
üzenetére
Hát a pc gyártók nyilatkozataiból úgy derül ki hogy a Surface-szel villantottak.
De igen, azért ide kell egy s más... -
Angel1981
veterán
válasz
fordfairlane
üzenetére
Ahogy mondod!

-
ntomka
nagyúr
"Nem hagyunk ezek közül semmit az Apple kezében. Ez nem fog megtörténni. Nem a mi felügyeletünk alatt."
Mint valami maffiavezér. Tőlük is szedni akarnak védelmi pénzt, mint a többiektől?
-
defi
tag
2007 óta kb lényegtelen mit mond ez az idióta. Csodálom, hogy MS igazgatósága képtelen egy normális embert a cég élére tenni.
-
fordfairlane
veterán
Először talán eredményeket kéne villantani. Nagyarcú nyilatkozatokkal tele a padlás.
-
Sofian
őstag
"aki egy lehetséges saját márkás telefon ötletét sem zárja ki" Nokia
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Nem szeretném megélni azt, ahogy az MS a mobilpiac 90%-át maga alá gyűri (mint a desktopot)

-
Alex91
félisten
Aztan nehogy az Apple is beragjon, es kiadja csak az OS X-et gep nelkul 20 dollarert...

-
Pista bácsi, berántott a kakirelé?

Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgatós találkozó
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Temu
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

"
De nem baj, jöjjön a Surface, jöjjön a WP8, jöjjön a Win8, és legyen igaza Ballmernek, váljanak releváns konkurensévé az Applenek minden meghatározó piaci szegmensben. Csak ugye eddig is ezt akarták elérni, aztán valahogy nem jött össze sem a hordozható médialejátszókkal, sem az okostelefonokkal. A Windows Phone is mindig egy verzióval később fog nagyot durrantani (de akkor aztán tuti). Nem is beszélve arról, hogy jó pár szegmensben nem az Apple az egyedüli ellenfél, ott a Google, ott az Amazon, stb...