Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Segíts már nekem kérlek, abban hol az érzelmi alap, ha egy nő úgy választ embereket akiket "bír", nem pedig azt nézi adott munkára mi a legmegfelelőbb felállás, az mért is érzelmi. Nyilván szubjektíven éltem meg a tapasztalataimat, de ott volt mellett az objektív rész is amit én tudok. Egy eset a kismillióból...és egy szóval nem mondtam, hogy ugyanez férfiakra nem lenne igaz. De arányait tekintve amiket eddig tapasztaltam nőknél az érzelmi alapú döntés nagyságrendekkel nagyobb. Nem próbálok bizonygatni semmit...ezek tények, csak elegendő mennyiségű nő közt kell dolgozni. Te meg nem így látod, nem kell hogy egyezzen a véleményünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest