Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz dabadab #175 üzenetére

De a stabilitás nem egyenlő a boldogsággal, azaz én a másik irányból közelítettem meg amit mondott.
    Stabilitásban, és biztonságban még lehet boldogtalan az ember.
    Remélem érthető.

törölt tag

Engem a vasárnapi újság eladásnál fogott meg ez a történet. Ez reális lehet, hogy ott biza aki a vasárnapi lapot szerkesztette és azt mondjuk csak multikba árulták, az mehet a levesbe!

Németbe jártam egész nyáron sofőrként és szombaton is dolgoztam , így csak vasárnap lett volna időm vásárolni, de persze minden zárva volt. Nekem baromira idegesítő volt. Én is szoktam vasárnap dolgozni. kibírom. abszolút nem zavar, és nemhiszem hogy aki vasárnap dolgozott, az MINDEN vasárnap dolgozott. Emberek vannak akik karácsonykor , szilveszterkor dolgoznak, vagy rendszeresen éjszaka dolgoznak. De ezek a bolti dolgozók a változó munkarend miatt nemhiszem hogy egész életükben bent töltötték a vasárnapot a kasszánál.

Nem értem ezt a fajta magán életbe való beleokoskodást. ezeket a törvényeket. Majd akkor vasárnap 12-től délután 3 ig kapcsolják ki az áramot hogy csak egymásra figyeljen a család.

Egyáltalán nem biztos hogy sok lesz az olyan ember aki amugy dolgozott volna de most majd szabad és akkor majd jól otthon szereti a családot. De azért lehet.

Ez az én véleményem, biztosan van rá releváns magyarázat, csakhogy szerintem nálunk nem ez a legnagyobb probléma.

(#156) exchanger hohó, az a baj hogy ez nagyjából igaz. és hogy efelé terel minket a világ. az én értékrendem az nem ilyen.

Új hozzászólás Aktív témák