- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Engem a vasárnapi újság eladásnál fogott meg ez a történet. Ez reális lehet, hogy ott biza aki a vasárnapi lapot szerkesztette és azt mondjuk csak multikba árulták, az mehet a levesbe!
Németbe jártam egész nyáron sofőrként és szombaton is dolgoztam , így csak vasárnap lett volna időm vásárolni, de persze minden zárva volt. Nekem baromira idegesítő volt. Én is szoktam vasárnap dolgozni. kibírom. abszolút nem zavar, és nemhiszem hogy aki vasárnap dolgozott, az MINDEN vasárnap dolgozott. Emberek vannak akik karácsonykor , szilveszterkor dolgoznak, vagy rendszeresen éjszaka dolgoznak. De ezek a bolti dolgozók a változó munkarend miatt nemhiszem hogy egész életükben bent töltötték a vasárnapot a kasszánál.
Nem értem ezt a fajta magán életbe való beleokoskodást. ezeket a törvényeket. Majd akkor vasárnap 12-től délután 3 ig kapcsolják ki az áramot hogy csak egymásra figyeljen a család.
Egyáltalán nem biztos hogy sok lesz az olyan ember aki amugy dolgozott volna de most majd szabad és akkor majd jól otthon szereti a családot. De azért lehet.
Ez az én véleményem, biztosan van rá releváns magyarázat, csakhogy szerintem nálunk nem ez a legnagyobb probléma.
(#156) exchanger hohó, az a baj hogy ez nagyjából igaz. és hogy efelé terel minket a világ. az én értékrendem az nem ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- 24 Hours of Le Mans
- The First Berserker: Khazan
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Minecraft
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- OpenWRT topic
- Blood Message - Egy újabb akció-kalandjáték Kínából
- További aktív témák...
- LG Ultragear 27GN60R (fekete szín)
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Eladó Garanciális Thrustmaster T248 kormány és pedál + TH8S váltó + kamion váltógomb
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest