- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
elithun
őstag
Az első rész nekem csak okés volt, mert a képi világa nagyon szép volt, de a sztori egy kicsit egyszernézős volt. Magát a Jurassic Parkot viszont imádom, meg úgy alapjáraton a dinoszauruszos témákat.
Ez a második rész meglepően jó volt. A végét nem igazán értettem, de így, hogy lesz harmadik rész is, legalább lesz valamilyen magyarázat arra, hogy mi jön ezután.
Nyilván szomorú lett volna látni, hogy végül megfullad az összes dino, de egyúttal azt sem értettem, hogy miért jobb kiengedni őket a kertvárosba. Én inkább arra számítottam, hogy visszaterelik őket valahogy a hajoba és irány a sanctuary sziget.
De lehet erről szól majd a harmadik rész.
Összességében az nagyon tetszett, hogy az egyes érzékekre elég erősen hatott a film, az ijesztő részek valóban ijesztők voltak, szomorúak tényleg szívszaggatóak, és az akciójeleneteknél érződött, hogy kihegyezett a szituáció.
Jó film volt, de egyúttal nem is hibátlan. 8/10 nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest