- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- iOS alkalmazások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
copin
őstag
Nekem az furcsa hogy leközölték. Az esetek többségében csak a "tetszik, kéne, ronda, fölösleges, egy kaptafa, stb." vélemények jönnek, ami engem kissé kiábrándít. Én meg akarom ezeket a telefonokat ismerni, nem pedig üres csacsogást nézni róluk a fórumban. Persze meg vannak a megfelelő csatornák, ahol elég hardcore keitai user népség jön össze, de mégis a Mobilaréna itthon a legnagyobb mobilos fórum és csak a szokásos szöveg és szereplők mennek végig. Néha-néha van valami új, de sajnos nem ez az általános. Időpazarlásnak érzem, ha hozzászólok az ilyen hírekhez.
Elnézést a kirohanásért.
Hogy a modemről is írjak valamit:
1. Ez egy modem akarna lenni elsősorban (amivel lehet telefonálni és zenét hallgatni), tehát úgy kell nézni rá. Ezért sem szerencsés az alcím.
2. Kínai. EM rendszerint onnan exportál, ők hozták be Japánba pl.: a HTC-t is tudtommal.
3. Nem valami piacképes darab. A sima USB-s modemekhez képest igencsak drága. 30k jenben. Amúgy van ennél valamivel kevesebbet tudó telefon is Japánban, a Willcomnál. -
marcee
addikt
Érdekesek ezek a japcsi mobilok, az egyik fele azonnali birtoklási vágyat ébreszt a másik fele maga az undor.
-
Hunter2
addikt
ez ritka ocsmány.
-
Egzee
őstag
Érdekes... Azaz, jah, jó csúnya... A vodafone még a végén ilyet fog adni a kapszula helyett!
-
orbano
félisten
válasz
bolondember #3 üzenetére
általában egy mp3 lejátszó-telefon kombóval ezt a két műveletet esélyes, hogy valaki gyakran végezze
-
bolondember
MODERÁTOR
minimalizmus rulez?
mondjuk, ha főleg zenét hallgat és néha telefonál az emberfija-lánya, akkor jó választás lehet...
-
orbano
félisten
kicsit vastag, emiatt bukó, különben tetszene, nagyon édes...
-
RenegadeC2
aktív tag
Egy mp3 lejátszó, amivel telefonálni is lehet... Olyan mint az iPhone, csak ez jobb mert lehet modemként is használni!
Na jó, azért maradok az iPhone mellett.
Szerintem megnéznének az utcán ha ilyet kapnék elő, hogy a fülemhez emeljem. Már el is képzeltem a szituációt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Goddess of Victory: Nikke
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest