- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
copin
őstag
Nekem az furcsa hogy leközölték. Az esetek többségében csak a "tetszik, kéne, ronda, fölösleges, egy kaptafa, stb." vélemények jönnek, ami engem kissé kiábrándít. Én meg akarom ezeket a telefonokat ismerni, nem pedig üres csacsogást nézni róluk a fórumban. Persze meg vannak a megfelelő csatornák, ahol elég hardcore keitai user népség jön össze, de mégis a Mobilaréna itthon a legnagyobb mobilos fórum és csak a szokásos szöveg és szereplők mennek végig. Néha-néha van valami új, de sajnos nem ez az általános. Időpazarlásnak érzem, ha hozzászólok az ilyen hírekhez.
Elnézést a kirohanásért.
Hogy a modemről is írjak valamit:
1. Ez egy modem akarna lenni elsősorban (amivel lehet telefonálni és zenét hallgatni), tehát úgy kell nézni rá. Ezért sem szerencsés az alcím.
2. Kínai. EM rendszerint onnan exportál, ők hozták be Japánba pl.: a HTC-t is tudtommal.
3. Nem valami piacképes darab. A sima USB-s modemekhez képest igencsak drága. 30k jenben. Amúgy van ennél valamivel kevesebbet tudó telefon is Japánban, a Willcomnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest