- Elon Musk azt ígéri, hogy lekörözi az összes chatbotot
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- AI: keményen kiosztotta Európát az amerikai alelnök
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung SmartTag2 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
debrejo
senior tag
válasz
sing1ep1ayer #42 üzenetére
Eleve nem azoknak van ez kitalálva akik már rendelkeznek navigációs programmal. Ők úgy se szívesen váltanak semmi másra, hisz pénzt fizettek érte. Ez azoknak szól akik még vacilálnak, kell nekik navi ami (viszonylag) jó, ráadásul nem kerül sokba. Nos, ezt kínálja a HERE, ráadásul Nokiákon ingyen.
OFF: régebben én is Sygicet használtam és bizony én is jobbank ítélem mint a mostani Nokia Mapsot, WP 7.5-ön. Az hogy nem lehet úgy tervezni hogy elkerülje az autópályákat súlyos hiba, reélem mihamarabb javítják. -
sing1ep1ayer
őstag
Új telefont venni drágább, mint a Sygicet. Ha pedig egyszer megvetted, akkor pláne nem szívesen dobod ki az ablakon, mert ha váltasz Nokiára, akkor bizony megy a levesbe. Ezért mondtam, hogy a Nokia HERE-nek valami elképzelhetetlenül jónak kellene lennie ahhoz, hogy miatta váltsak Androidról egy WP8-as Nokiára, mert attól még hogy ott ingyen adják, nekem a váltás sokba fáj.
-
debrejo
senior tag
válasz
sing1ep1ayer #38 üzenetére
Szerintem a legtöbb ember aki belekóstol a Nokia Maps-ba és megtudja hogy Nokia telefonokon a hiányosságok is elérhetőek, ingyen, lehet megfontolja a váltást. Sygic nem alternatíva mivel nem ingyenes (warezt hagyjuk ki). Jó döntés ez a finnek részéről.WP 7.x meg megmarad az olcsóbb szegmensnek, frissítések meg lesznek csak ki kell várni. Mert lesznek.
[ Szerkesztve ]
-
afk22
tag
válasz
sing1ep1ayer #38 üzenetére
Nem arra gondoltam, hogy aki meghallja, hogy Windows, es fejveszve orditva rohan el, az fog valtani (mint te
, bocsi). Hanem azokra aki elgondolkodtak azon, hogy lehet kellene valtani, de bizonytalanok, mert nem tudjak milyen programok vannak. Ez a sok apro dolog osszejon, es mar szivesebben valtanak.
Azert szerintem a telefon gyartas sokkal jobban jovedelmezobb, mint navit penzert arulni. Foleg, hogy Nokias szolgaltatasokat lenyegeben ingyenesen megkapsz masoktol is.
-
sing1ep1ayer
őstag
Speciel én pont úgy lennék, hogy megnézem, aztán konstatálom hogy ez így sz*r, maradok a konkurens térképalkalmazásnál. Eszembe nem jutna, hogy emiatt Nokiát vegyek, pláne Windows-zal. Persze még változhat a későbbiekben a véleményem, lehet még jobb a WP8 (9... 10...) is, meg a Nokia készülékei is, de az biztos hogy a jelenleg általam használt Sygicnél annyival jobb navit, ami platformváltásra sarkalljon elég nehéz lesz készíteni. Valószínűleg az iPhone-t sem dobja majd a kukába senki hasonló indokkal még akkor sem, ha iOS-en nincs igazán ellenfele a HERE-nek.
"Egy ingyenes programbol nem lehet megelni..."
Adhatnák pénzért is amennyiben az nem Nokián fut, viszont teljes funkcionalitással. Így ha megtörténne a legrosszabb és a telefonos részlegük esetleg csődbe menne, akkor még mindig lenne egy plusz valami, amiből bevételük van. Egyelőre persze ez nem várható, mert erős cég ők még, de ha mégis bekövetkezik, akkor ezek szerint az ingyen navi is menne a levesbe. -
Tigerclaw
nagyúr
Első körben már az is jól jönne, ha jönne a 7.8 minél hamarabb. Nem jó üzenet a közösség felé, hogy a 7.8-ban nem lesz semmi nagy dobás, de ezt se képesek időre prezentálni.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Juveman
tag
Na ezért voltam,vagyok,meg leszek én Nokia fan.
Bocs.Amúgy ha a Nokia nem szál be szerintem 7.8 se lenne.Egyszerűen elfelejtenék a WP7-et.Arra a pár "régi" telefonra,nem adnának ki 7.8-at szerintem.Szóval ezt is a Nokiának köszönheti a többi WP7-es.Nekem ez a véleményem.
-
afk22
tag
válasz
sing1ep1ayer #30 üzenetére
Az biztos, hogy nem lesz ra minden feature. Egy ingyenes programbol nem lehet megelni, meg ha esetleg a tartalom, amit szolgaltatnak (pl. POI) kaphatnak penzt. Szerintem amire valo a iOS-es es az Androidos nokia maps (vagy pl. office, skydrive stb). Az arra szolgal, hogy megnezik, hasznaljak, rajonnek, hogy ez hasznalhato, es mar jobban is mernek WP-re valtani. De ez melyen neked is jo, mert nagyobb lesz a verseny, es igy a fejlesztesi kenyszer is, ha konnyebb valtani.
-
HXY
addikt
válasz
sing1ep1ayer #30 üzenetére
Az már biztos, hogy ios-en nincs offline térkép.
-
sing1ep1ayer
őstag
Most teljesen megzavarodtam. Akkor lementhető térképek, offline navigáció és egyéb nyalánkságok csak Nokiára lesznek elérhetőek, vagy később minden modellre és rendszerre? Mert ha nem, akkor kár kiadni az Androidos verziót, így a kutyának sem fog kelleni.
-
GGMPC
őstag
Egy vicc az a remeges amit eloadtok itt!
Szerinted igy marad a terkep? Hat akkor elmondom, hogy nem!
A 7.8-al le lesz frissitve nekunk wp7-nek is, hacsak nem elobb....
Ha pedig ennyire nem jon be a WP, akkor fikazas helyett valtsal a kaosz platformra - az Androidra!
Tovabbi sok sikert!
A 7.8-al rendbe lesz rakva (majdnem WP8 szinten) az eddigi keszulek paletta.
Eddig Androidos voltam es jelenleg iPhone 4 mellett hasznalok egy Lumia 800-at es masodik keszulekem egy Razr kezet szo nelkul elengedtem, mert annyira rendben van a WP.
Igaz nincs ra annyi dolog, mint amott, de ami van az mukodik es jol - nem ugy mint a Play store-ba, ahol a dolgok kb. fele kuka - nem beszelve a veszelyrol amit jelentenek a keszulekekre!
Boldog-boldogtalan progit irhat az Androidra es ez az ami a fo gond...
Szep napot mindenkinek!
LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...
-
oszi666
őstag
igen, elvileg a térkép az onlilne mindig, a vezess az offline... okés, hogy már a neve is autózásra utal, de a fenének kell pont azt csinálni onlinera amiben van gyalogos meg tömegközlekedéses térkép is...
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
zfor
csendes tag
válasz
kriszpontaz #2 üzenetére
A pohár nem félig üres, vagy félig teli. Inkább kétszer akkora, mint amekkorának lennie kéne. Microsoft: "You've got questions. We've got dancing paperclips."
-
vigipeer
csendes tag
http://vigipeer.wordpress.com/
-
DJosef
őstag
2.5.29.357 van fent egyenlore lumia 800-ra.
Forget about it
-
Utopista
tag
Végigolvasva többször is a cikket nekem teljesen úgy jön le mintha a Nokia az általa fejlesztett navigációs szoftvert és a térképeket is bárki számára elérhetővé teszi.
A frissített navigációs szoftver beszerzése a Windows Phone Store online piactérről lehetséges...
...a Nokia térképészeti részlege a **** szolgáltatáscsomag tökéletesítésén fog munkálkodni, mely a Nokia készülékek tulajdonosain túl Android és iOS felhasználóknak, illetve online HTML5 alkalmazás segítségével szinte mindenki számára hozzáférhetővé teszi a finn gyártó népszerű térképeit...
-
Tigerclaw
nagyúr
Egy kicsit off technikai kérdés:
A HTC 8S-en ha jól tudom van Nokia térkép, de nincs navigáció? Nekem gyalogos utvonaltervezés és hangos navigáció kellene, meg offline térkép. Az sincs csak a Nokiákon?
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Toltse le, akinek van 920/820, mert _dramaian_ gyorsabban betolt. Az 1 sec kulonbseg realis, de mivel eddig kb. 2 volt, ezert a felere csokkeno betoltesi ido az pont a kicsit idegesitorol a normalisra valtoztatja a dolgot.
while (!sleep) sheep++;
-
varsam
őstag
Én még nem látom marketplace-en az újat (Lumia 800)
-
B1T3
addikt
Tudtam, hogy nem kell sokat várni a herézésig.
-
helixP
nagyúr
Vajon androidosként érdemes lesz letölteni és lecserélni vele a gmaps-et?
(félig költői kérdés)
-
ZCoyote
őstag
válasz
kriszpontaz #2 üzenetére
Ezen én sem tudok túl lépni
Ahányszor csak olvasok róla mindig mosolygok.
Maxentius: Ovi's HERE
[ Szerkesztve ]
Romani ite domum.
-
Maxentius
addikt
válasz
kriszpontaz #2 üzenetére
Mint ahogy anno az Ovi is ütött.
Egyébként várható valamikor, hogy natív app formájában is megjelenik Androidra vagy csak naiv álom?
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
oszi666
őstag
Valaki le tudta mar tolteni?
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
kriszpontaz
veterán
Magyarországon azért üt a HERE szolgáltatás csomag neve
.
-
hcpety
tag
Örülök, hogy folyamatosan mennek a fejlesztések. Telenornál előrendeltem a 920-t, nincs infója valakinek, hogy mikortól lehet ténylegesen kapni?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Fürgébb és stabilabb térképszoftvert adott ki Lumia modellekre a Nokia.
- Linux kezdőknek
- Asszociációs játék. :)
- EAFC 25
- Elon Musk azt ígéri, hogy lekörözi az összes chatbotot
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Háztartási gépek
- Autós topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Jár valaki a BME-re a PH!-sok közül?
- További aktív témák...
Állásajánlatok