- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cassi
őstag
válasz
Petykemano #45 üzenetére
Ma jelentette be az AMD a negyedéves eredményeit, és ismét összehoztak kb. 180 millió dollárnyi veszteséget. Az AMD-nek a mai formájában nincs egy éve sem hátra. Talán megveszi őket valaki, de ez távolról sem biztos. A bevételeiknek már több mint fele a custom designokból jött, ami nagyrészt a két konzol, ha az nincs, akkor már most kapuzárás lenne.
Ráadásul az APU-k teljesítettek legrosszabbul a termékek között. Egyszerűen nincs eladható CPU-ja az AMD-nek, a Zenig viszont nem tudják kibírni feldarabolás nélkül.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Petykemano #45 üzenetére
Az AMD már eleve meghatározta a jövőt a DX12 és a Vulkan API-nak alapjaival. Viszont vannak tényleg fontos és nem olyan jelentős problémák. Előbbiekre muszáj reflektálni, és mindenki elfogadta, hogy az AMD megoldotta a skálázás problémáját. Mivel senki más nem tudott rá jobbat mondani, így beletörődtek, hogy legyen ez benne a DX12-ben és a Vulkánban. Gyakorlatilag a strukturális reformból mindenki nagyon durván profitál, és ez a piac versenyképességének a kulcsa.
A későbbi fejlesztések már mások. A soron következő problémák rétegpiacokra vonatkozhatnak, tehát az AMD-nek a potenciális megoldását nem feltétlenül fogja mindenki támogatni. Inkább tartson 3-4 évig a szabványosítás, minthogy megint az AMD mondja meg a tutit. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Petykemano #41 üzenetére
Az IGP-vel gyorsított grafikus API-nak van realitása. Az Oxide egy ideje azért kampányol, hogy egymillió batch legyen 2018-ban. Mivel a processzor oldaláról semmi esély, hogy három év alatt tízszeresére nőjön a teljesítmény, így az egyetlen lehetőség, ha a parancsfeldolgozás átkerül az IGP-re. Esetleg el lehet gondolkodni API-t gyorsító célhardveren, ami egy GPDSP lenne. Ennek az előnye, hogy a processzormagok és az IGP erőforrásai megmaradnának.
Ha ennyire durva fejlődésben gondolkodunk, hogy a mostani új API-k által megengedett maximális szintre három év alatt ismét tízszeres növekedést akarunk pakolni, akkor ahhoz mindenképp célhardver szükséges. -
válasz
Petykemano #34 üzenetére
Amíg az eladott procik ilyen kis töredéke amd apu, addig erre halvány esély sincs.
-
mekker
őstag
válasz
Petykemano #20 üzenetére
Szerintem meg az évtized végéig csak dísznek lesz jó az IGP a procikban az átlagos használat során (tehát mondjuk nem realtime raytracing), de ne legyen igazam.
-
SylverR
senior tag
válasz
Petykemano #25 üzenetére
Oké, ezt benéztem...
Hiba van a mátrixban. Tisztán emlékszem, hogy beszélgettem a témáról, és említettem, viccből, hogy remélem nem követi az AMD a kékek hidazását. Csak azt felejtettem el, hogy ez egy szóvicc volt - a bridge -> ridge hasonlóságára -, és nem is olvastam el rendesen a kommentedben a szót.@(#28) bacsis:
Tisztában vagyok vele hogy ez egy szubjektív vélemény a részedről, de mégsem értem miért mondod. Tekintve hogy ez nem egy akciójáték, vagy fps, hanem egy stratégia, ahol sok pici ilyen kis űrhajócska fog röpködni a levegőben. Ahhoz képest szerintem eléggé jó.@(#31) jacint78: "Rajzfilm"es? Egy űrhajó más érzetet nem is kelthet bennünk. Főleg egy ilyen, mivel ilyen még nem létezik. Kicsit plasztik, hiányoznak részletek, ezt aláírom. De nem olyan rossz ez. Nekem bejön.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Petykemano #25 üzenetére
Szerintem bridge-re gondolt a Ridge alatt.
-
SylverR
senior tag
válasz
Petykemano #20 üzenetére
Miért-miért-miért?
Miért követi a kéket nevezék tanát az AMD? Menjenek a fenébe a hidakkal már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- The Crew sorozat
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- MSI RTX 2080 Ventus 8GB OC
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest