- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Pedig az alaplapi cuccok anno arra voltak jók, hogy adjanak képet. Azért sokat fejlődött a dolog azóta. Én csak SC2-vel játszottam az "újabb" játékok közül, meg a GTA V-öt próbáltam ki, és mindkettő tűrhetően megy. SC2-vel natívan is tudok játszani (1680x1050) multiban, 40 fps simán megvan. Itt i5 van egyébként.
Amúgy is, játékhoz kell egy rendes dVGA mert azért erre valóban nem az igazi az intel. Eredetileg amúgy nem is akartam játszani, azért kellett igp, mert linuxon az inteles cuccok elég jól támogatva vannak és nem fogyaszt szinte semmit. Aztán sajnos elkapott a gépszíj
Nem akarom az intelt védeni, mert utálom őket, de ahhoz képest hogy nem ez a fő profiljuk elég jó videokártyát kapsz a cpu mellé.
Amúgy meg érdemes lenne beszerezni egy rendes VGA-t, 750Ti-től felfele vagy valami (ehhez nem kell még tápcsati), az már korrekt módon kiszolgálhat amire neked kell igp ellenében.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest