- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ataiksz
tag
jönnek ki az ilyen telók sorba, csak tudjon az ember választani...én nemrég vettem egy T-mobile Vairy Text II-t, ugyan ilyen érintős+teljes bill-es...
WIFI-zéskor kicsit belassul, szal erőssebb proci nem ártana...mondjuk annyi pénzért mit vár az ember...de mondjuk ennyiért már elvárom az erős és gyors procit!
jó lehet még a Nokia E6 is... -
rep3at
őstag
A külseje nagyon rondára sikerült, kár érte.
-
Dr.Anonymus
addikt
szerintem életben a fém miatt nagyon szép lesz ez a telefon...
a fotókon annyira nem jön át... -
Akoneira
tag
Ez az első telefon a HTC-től ami iszonyú ronda szerintem...eddig tetszett mindegyik, de ez undorító!!!
-
Maxentius
addikt
Hmmm ez a készülék még elmenne (amolyan Samu Galaxy Pro-hasonmásként), ha nem lenne rajta az a fészbúk gomb...
#eldiablo: az aláírásodhoz: inkább Hungarian Troll Community
(de amúgy a HTC-tulajok inkább nem szoktak trollok lenni tudtommal.
)
-
"nem éppen kis erőforrásigényű Sense kezelőfelület futtatására is"
A RAM-ot zabálja a Sense, nem a processzort.
-
Valentino K.
senior tag
válasz
Davidoff91 #4 üzenetére
Ezt tökéletesen látod
Én a telefon dobozába mellékelnék egy ciánkapszulát is, hogy a kedves user ne legyen káros hatással az értelmestöbbségitársadalomra -
RandomGosu
senior tag
érintő felület hmm nem rossz már csak az árára lennék kíváncsi és a megjelenésére.
-
mind a kialakítás, mind a szín bejön, ha még fémet is látnánk rajta, nem "klasszikus" htc árszabás mellett...
-
Xaels
félisten
HTC-t sem csak egy színben lehet kapni. Az új Desire S, Wildfire S például pirosban is piacra kerül tudtommal. A régiek 3 alapszínben kaphatóak, mégpedig fehér - fekete - barna. De ha ennyire vágysz valami extra színre akkor le is fújhatod a hátlapot, vagy veszel rá egy színes tokot
-
Fenton
tag
Fehér, nem az én színem. Persze ez ízlés kérdése. Nekem semmi bajom a fekete telefonokkal. Lehet ez az én megrögzöttségem, de nem is vennék más színűt.
Ez a Facebook telefon...hááááát... finoman fogalmazva sem kellene. Egyáltalán nem tetszik. Plusz egyébként sem vagyok ilyen közösségi oldal függő.
De abban eléggé biztos vagyok ,hogy eléggé kelendő portéka lesz. -
ezért imádom a Nokiát ők leglább színes telefonokat gyártanak... remélem wp7 be érik és Nokia előrukkol valami faszán kinéző telefonnal.... összes haveromnak bejönnek az N8 színei csak a tudása fos ...leszámítva a fényképezőgép részét
Mi olyan nagy szám a facebookba? iwiw is tudta ezt az sem volt nagy szám hi5 is tudta ezt az sem volt nagy szám
fel van hypolva ez az egész... mint mindent ezt is megunja a nép..
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Davidoff91 #4 üzenetére
De faszbuk függőknek ideális, és biztosan kelendő lesz
-
legiaap
félisten
válasz
Valentino K. #6 üzenetére
Ízlések és pofonok. Nekem nagyon bejön. Nekem mindig is tetszettek a qwerty-s masinák. Anno a Samsung i780 volt a kedvencem. Szerettem használni.
-
EczkE
veterán
Szerintem jól néz ki.
-
knyitogato
őstag
válasz
Davidoff91 #4 üzenetére
Pedig zabálni fogják 14-24 között.
-
Valentino K.
senior tag
A legfontosabb viszont nem változott, undorítóan néz ki
-
Zirowe
nagyúr
Pedig én még azt hittem, hogy a smarthoz hasonló "egyéni" rendszerrel adják ki..
No nem mintha így már kéne.. -
Davidoff91
aktív tag
1. Facebook mobil baromság, ezt már tegnap kifejtettem, milyen agymosás az egész.
2. Ez a telefon a HTC szégyene, ilyet kitalálni sem lett volna szabad, nemhogy megcsinálni....Valentino K: Már tegnap is figyeltem, hogy te is hasonlóan vélekedsz a Facebook mobilokról.
-
osztraksajt
őstag
Hát, ritka gusztustalan a kinézete számomra.
Gondolom amire kihegyezték, azt viszi rendesen, HTC nagyon nagy öngólt nem szokott lőni. Itt a kijelző is kisebb, nem kell annyi erő a prociba elvileg.
-
jó a csaj... az facebook baromságot meg már minden android izomból tudja szvl... tök mindegy... egyben ami pozitív hogy fehér a teló MIÉRT NEM ADNAK KI TÖBB SZINŰŰŰ TELEFONOKAT miért erőlteti mindenki a feketét?
-
tjb007
nagyúr
Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy 600MHz -ről 800 -ra húzták a processzort.
Ja, és a szóban forgó SoC az MSM7227.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Nintendo Switch 2
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Milyen videókártyát?
- Óra topik
- VR topik
- További aktív témák...
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 7pro gyári független 100% hibátlan
- IPhone 14 Pro 256GB gyári független szép állapotú
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest