- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crafter32
őstag
Azért esett túlzásba, mert azt írta gyönyörű? Szerintem is az. Neked nem az, de látod, hogy elég sok embernek tetszik. Lehet róla írni, unalmas, szappan, tömeges, drága és még isten tudja mit mégis sikeres széria. A3(5) -nak max a Sony Compact lehetne a párja, de ott meg teljesen más az ár. Minőségi anyagokból készült házzal talán Kína gyárt középosztályba, de sok ember él a múltban és nagyon idegenkedik tőle (még talán nem is véletlenül). Egy kicsit túlreagáltad.
-
Crafter32
őstag
Utáltam eddig a Samukat, főleg az anyaghasználat miatt. Szerintem is gyönyörű és helytállónak tartom a címet. Nem értek egyet akik tucatnak írják le. Kíváncsi leszek majd az árra, illetve majd az új A3-ra nagyon. A mostani A3 -nak 1,5GB -ot kevésnek tartom, illet az ujjlenyomat is hiányzik, de a partnero 60e vagy a MédiaM kb 80e ára csábító.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Diablo IV
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest