- Mobil flották
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Új hozzászólás Aktív témák
-
pampika
őstag
Semmivel. Nem hiszem, hogy nagyon magyarázkodni akarnának. Meg különben is, mostanában mindent remekül lehet a válságra fogni.
Ami eddig alaptartozék volt, arról majd a jó marketinges elmeséli, hogy igazándiból extra volt és így is túl jó fejek voltak, hogy eddig adták. De hát ugye meg lehet érteni, hogy válság, meg csökkenő piaci részesedés és bevételek, etc.Ár meg azért nem fog csökkenni, mert amit csökkentettek volna, azt pont kompenzálja az áfa növekedése.
Meg ha így is fogy, akkor minek csökkentene? Max pár ember szívja majd a fogát, de nem hiszem, hogy jelentősen látszódna az eladási adatokon. Főleg, hogy sokan tetszés alapján vesznek telefont (szép nagy, színes, nyomkodós) és annak is örülnek, hogy nem csak egy telefont kapnak dobozba, hanem a töltőn kívül jár hozzá vmi. Vagy csak nem is érdekli őket. Szóval megintcsak oda jutunk, hogy akit jobban érdekel a téma és utánanéz, az rájön, hogy megszívta, másnak meg fel se fog tűnni -
pampika
őstag
Hasonló a szitu, én is megrendeltem flottás kártyához, elvileg 1-2 héten belül jön. Ezek után nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a dobozban, mert ekkora kijelzőt tok nélkül hurcolni eléggé merész dolog lenne. Már anno az SE M600-nál is paráztam, hogy nehogy benyomjam, de ez még nagyobb felület. És pont ezen spórolni, eléggé gané dolog
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mobil flották
- Hegesztés topic
- Witcher topik
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest