Új hozzászólás Aktív témák
-
Ba.G
aktív tag
válasz
pootytang #41 üzenetére
Én 2 hete vettem egyet a T-mobile-nál és csak a tok meg a tartalék stylus nem volt benne! az usb kábelböl a rövidebbet rakták,
Egy hete vettem függetlenül (P. Hall), legújabb fw-rel, ugyanez volt (a hiány) a készletben. A csutka USB-t kicsit furcsállottam - komolyan gondolják, hogy bármely PC USB-portjáról a drótnál fogva kelljen lógatni...?! -, de végül is ami fontos, megvan.
-
iBlast
aktív tag
válasz
Viktor0610 #68 üzenetére
Akár...de amíg fenntvan a Nokia oldalán hogy ezek vannak a csomagban addig én nem fogadok el olyat amibe nincs benne minden...
-
-
iBlast
aktív tag
Hehe
nemhagyott nyugodni a dolog, sztem nem a nokia hanem a szolgáltatók csonkítják a csomagokat...de amig a gyártó oldalán fenntvan hogy mi jár a csomaghoz addigg ba**ák meg
http://www.nokia.hu/termekek/teljes-kinalat/nokia-5800-xpressmusic/termekjellemzok
nézzétek megott a telljes cucc a csomagban...a nokia szerint:d ezt kell kinyomtatni és a sszolgáltatónál verni az asztaltXD
-
iBlast
aktív tag
Hát elmennek sztem az annyjuk "PPPPapucsába"....Egy ien sikeres telónál kiveszik a fontos dolgokat és a szaros pengetőt bezzeg benthaggyák...tok+tartalék stylus+álvány nemártana...
Énis pár hónapon bellűl szeretném megvenni a cuccost....non remélem hogy vodánál vagy tmobilnál van még a régi raktárkészletből....hanem akk tökön szurom magam komolyan...na jolvan mek elszámolok 10-ig.... -
szabi1975
csendes tag
Helló mindenkinek...
Most olvasom mit irtatok,én is meglepödtem mikor tegnap kibontottam hogy a tok hiányzik a csomagból.Persze vodás a dolog.A párom itt gályázik ebben a gyönyörü üzletben,még össze is vesztem vele hogy nincs benne.Pedig aki vett 5800 az tudja nem olcsó.
Elég szomoru hogy már ezen is sporolnak.Pedig jövö honaptol drágább lesz minden akkor mit vesznek ki a csomagból????
Na nem is idegeskedek nekem csak a tok hiányzik szerencsére.Szép napot és..
-
kocsogorilla
csendes tag
Sziasztok!
Hát nálam is kiverte a biztosítékot, amikor bementem Vodkafone-hoz azzal az elhatározással, hogy +2év-ért cserébe olcsobban megkapom
és amikor a hölgy kibontotta a csomagot, megmutatott mindent, hogy mi van benne, feltűnt hogy nincs tok.
Meg is kérdeztem, hogy "Elnézést de úgy tudom, jár hozzá tok is". Erre ő: "Hát ebben a dobozban márpedig nincs".
Először arra gondoltam, hogy rosszul emlékeztem a videókra amiket neten nézegettem, amikor a doboz kibontásától kezdve tesztelték a készülékeket, de aztán amikor később megkérdeztem egy olyan havert aki már febr.-ban vett, mondta, hogy az ő dobozában volt.
Na mondom akkor engem jól átb@szott a eladó, tuti lenyúlták a dobozból. El is mentem és vettem hozzá ugyanolyat, mint ami a dobozban kellett volna legyen. 2000 volt a NY.-i aluljáróban
Erre most olvasom ezt a cikket, hogy nem is a Vodkafone volt a "ludas" hanem a NOKIA... háááát.....
Hogy lehetnek ennyire "kicsinyesek"
Elhiszem hogy sok kcisi sokra megy de akkor hagyja ki belőle azt a buz! pengetőt, vagy a "moziállványt". De miért pont a tokot, ami megvédi a telefont.
Na mindegy...
Ennek ellenére mindenkinek csak ajánlani tudom a készüléket.
Nekem nagyon bejött, haver is 100%ig meg van elégedve. Nagyon szuper ketyere...Köszi...
-
andorpal
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy Nokia 5800-át a Gsmline.hu kfttől. Sajnos a készülék hibás volt. de a futár kijött hozzám 2 órán belül egy másik telefonnal, ami tökéletesen működik.
Már előre féltem,hogy megint napokig fog tartani az ügyintézés. De nagyon gyorsan sikerültMindenkinek ajánlom őket.
itt elérhetőek
www.gsmline.hu -
AMD Power
titán
De jó fejek...
-
szki
őstag
Én 3 hónapja vettem a T-Mobile-nál, és minden tartozék volt hozzá.
A hangszórókkal sem volt problémám.
Ismert, hogy az első szériáknál a neves JBL hangszóró gyártó szart szállított, és a Nokia hangszóró beszállítót cserélt, és "visszahívja" a régebbi készülékeket...Amúgy ez egy nagyon jó készülék, és nem szép dolog elhagyni a tartozékokat...
-
Otisz
őstag
Most olvastam ezt a hírt
Hihetetlen! Nem gondoltam volna, hogy idáig jutunk, még ha nem is mindent használ az ember. Mi jöhet még? -
Hurracan
tag
-
joey04
titán
hát ez szemét húzás volt az tény
-
pampika
őstag
Semmivel. Nem hiszem, hogy nagyon magyarázkodni akarnának. Meg különben is, mostanában mindent remekül lehet a válságra fogni.
Ami eddig alaptartozék volt, arról majd a jó marketinges elmeséli, hogy igazándiból extra volt és így is túl jó fejek voltak, hogy eddig adták. De hát ugye meg lehet érteni, hogy válság, meg csökkenő piaci részesedés és bevételek, etc.Ár meg azért nem fog csökkenni, mert amit csökkentettek volna, azt pont kompenzálja az áfa növekedése.
Meg ha így is fogy, akkor minek csökkentene? Max pár ember szívja majd a fogát, de nem hiszem, hogy jelentősen látszódna az eladási adatokon. Főleg, hogy sokan tetszés alapján vesznek telefont (szép nagy, színes, nyomkodós) és annak is örülnek, hogy nem csak egy telefont kapnak dobozba, hanem a töltőn kívül jár hozzá vmi. Vagy csak nem is érdekli őket. Szóval megintcsak oda jutunk, hogy akit jobban érdekel a téma és utánanéz, az rájön, hogy megszívta, másnak meg fel se fog tűnni -
-Valinas-
senior tag
Remélem még nem cserélték le a raktárat itt, Szegeden!
Majd megyek valami eldugott kis üzletbe, ott hátha van még a régiből...
Ha nincs, akkor megőrülök.
Kicsit off, de fontos: Szerintetek mennyiért tudnék eladni egy kitűnő állapotban lévő, fél éves Nokia 6550 T-mobile Foldot? Mert attól függ, hogy megvehetem-e ezt. -
Hurracan
tag
Én arra is kíváncsi lennék, hogy majd mivel fogják kimagyarázni, hogy lefaragtak az ALAPcsomagból...merthogy a Nokia.hu-n még nem jelezték, legalábbis a telefon oldalán...
Ja, és arra is kíváncsi lennék, hogy aki még e közzététel előtt rendelte meg, mekkorát fog pofára esni, mert akkor tudja meg, hogy Sanyi, amikor már kifizette és nála van... -
Metalfan
senior tag
Milyen szerencse, hogy eredetileg sem akartam ilyen telót venni, mert nincs annyi pénzem. Így viszont egyébként sem vennék.
-
Hurracan
tag
Gyerekek. Hát én hídba megyek!
Mi történt? Hívtak Vodáék, hogy még 3 hét mire megjön a tel!!! Hát kösz... Már két hete várok rá!
Rendeltem egy függetlent, ma este megkapom :p És minden benne van! Hát eldobom az agyam... a tok az nagyon súlyos ha nem lenne bent!! Amugy az bosszant, hogy ezt a húzást egy ilyen kategóriás készülékkel játsszák meg... -
kelzsoca
félisten
Adták volna a kezdetektől ilyen szerény tartozék listával, és idővel, amikor a kereslet kicsit visszaesik, tették volna bele ezeket a dolgokat extraként
-
Napfénysüti
nagyúr
Ez nagy csalódás a Nokiától...
-
pootytang
tag
Én 2 hete vettem egyet a T-mobile-nál és csak a tok meg a tartalék stylus nem volt benne! az usb kábelböl a rövidebbet rakták, viszont 2 db tartó "állvány" volt benne!
-
-
madarasz92
őstag
De jó hogy kivesznek egy csomó fontos tartozékot!
-
plus44
veterán
Pedig nekem pont e miatt tetszett ez a termék, hogy igen gazdag tartozéklistával rendelkezik.
-
gyoref1
aktív tag
Röviden : Patkányok
-
kelzsoca
félisten
Nem semmi lépés, pont egy ilyen népszerű telefonnál
-
pampika
őstag
Hasonló a szitu, én is megrendeltem flottás kártyához, elvileg 1-2 héten belül jön. Ezek után nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a dobozban, mert ekkora kijelzőt tok nélkül hurcolni eléggé merész dolog lenne. Már anno az SE M600-nál is paráztam, hogy nehogy benyomjam, de ez még nagyobb felület. És pont ezen spórolni, eléggé gané dolog
-
powerchild
csendes tag
ez mekkora gááz.egyszerűbb, ha a telót veszik ki belőle,amugy szerintem nem rossz döntés, ezt a telót ugyanúgy veszik mint eddig.megnézném 1. 3 hónapban mennyi bevételt hozott az 5800
-
Hurracan
tag
válasz
bolondember #20 üzenetére
Hát ez mekkora görénység!!
Most rendeltem meg a Vodától ezt a telefont, előfizetésre.. a héten várom, hogy megjön, de most elkeserítettetek... Nekem a memória kártya meg a tok lenne az érvágás!! Mekkora szarok....!!!
-
Kapszaicin
tag
Sajnos a pénz és a nyereség nem vevőorientált fogalom! Ez van ezt kell szeretni!
A Nokia csinálja! ugyanis jelentősen visszaesett a piaci részesedése és próbál kompenzálni!
Örüljetek hogy a memóriakártya maradt! 50 akármyenniről 40 akármennyire esett vissza ha jól emlékszem! Persze így is piacvezetők, de jobb félni mint megijedni!
Ergo: Kiveszünk pár dolgot!Gondoljatok bele régen a hifiknél eleibe horony marásos csík volt az elején mint díszítés, majd lecserélték egy festék csíkra! Nagy mennyiségű gyártás esetén rengeteget meg spóroltak vele, na ugyanez a Nokiánál így nyilvánul meg! Lehet okulni és szívni válság!
-
hans87
tag
lol......
Az elmúlt röpke 1 hónapban 2 db ilyen jelent meg ismerősi környezetben.
A Yodás, előfizus telóhoz nem volt sem tok, sem kötőtű, sem TV kábel, sem rendes méretű USB tyúkbél. A másik teló független, és minden tartozéka meg van.
Mikor mondták pislogtam, hogy ez meg mé' van??Most ha ezt, tényleg a Nokia csinálja, elmehet a kicsinyes..................
-
kaller1
veterán
Annó a V3-nál ugyan ez volt a szitu: Hatalmas siker lett,rengeteget eladtak belőle,aztán valamelyik nagyokosnak az eszébe jutott,hogy ha eztmegeztmegeztmegezt kihagytuk(aztán ki is hagytak dolgokat) volna a csomagból,mennyivel nagyobb lett volna a profit...
Ez gusztustalan hozzáállás,és a leendő vevők kemény szívatása szvsz...
-
opera11
tag
"valamint az USB kábelből is csak egy rövidebb változat érhető el"
Hát ha már pár centi USB kebelen is spórolnak, akkor elég nagy szarban lehetnek
-
BlackLamb
tag
A t-mobile-nál vásárolt készülék esetében ezek eddig sem voltak, sőt szerintem egy szolgáltató sem adta ezeket a tartozékokat. Szóval nem nagy veszteség...
-
androcles
tag
Az ilyen gusztustalan lépések a Moto meg az SE kitaposott ösvényére vezetnek. Nem hiába jönnek felfelé a koreaiak. Persze lehet azt mondani h. ez túlzás, de ki gondolta volna a bukott nagyokról is ezt a K750 és a V3 idején. Nagyon bolond emberek csinálják itt nagyon nagy pénzekért az elhibázott üzletpolitikát.
-
Magnum_
nagyúr
okosak... ugyse fogják 10k-val olcsobban adni..
-
novinyul
veterán
Ugy latszik a nokia is a golani fennsikon tartotta a metinget.remelem a tolto marad.
-
Az árat annyival kellene csökkenteniük, amennyiért a kihagyott cuccok megvásárolhatóak, akk korrekt a dolog.
-
Ankhiszesz
tag
Mindegy, már úgyis eldöntöttem, hogy nem ilyet veszek
Ez már tényleg pofátlanság, mert így csak drágább lesz, hogy mindent külön kell hozzá megvenniDe sajnos mindenhol ez a tendencia
-
skajwa
senior tag
Azért ez már pofátlanság, főleg ha az ár nem csökken arányosan.
-
tween
őstag
-15ezer és gond egy szál se
-
yorka
tag
A következő a készülék lesz
-
<NewL>
addikt
szemetek
-
Azért a TV-Out kábelt kihagyni nagyon durva lépés
-
FRENK1988
veterán
Ha az árán is meglátszik akkor jó lesz.
Megelőztél bolondember -
bolondember
MODERÁTOR
ezdedurva...
na, ezt azért nem kéne a válságra fogni!
az a tok tök jó, ha zsebben van én beleteszem - és most, h filmet istettem rá, jól jön az "állvány"...
fura.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest