- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
A Maemo rendszerkövetelményén szerintem messze túlmutat az N900, a MeeGo-t pedig ugyancsak a felső kategóriába szánja a Nokia. Szvsz amit most a Nokia elszúrni látszik a MeeGo kapcsán, az eszméletlenül sok tologatás. Addig szerintem hülyeség volt a Maemo-t kukázni, míg a MeeGo munkálatai be nem fejeződtek, ennek isszák most a levét.
-
leviske
veterán
Ismételni nem akarom ku-cu-t, ezért inkább erre a hozzászólásodra reagálok, ha nem gond.
Nem osztom a véleményed. Egy rendszer onnantól számít optimalizáltnak, hogy gyengébb hardveren is elfut. A Microsoft követelményeit meg azért felesleges felhozni, mivel azok nem a rendszer minimum rendszerigényét tükrözik, hanem szimplán megkötések, hogy a MS mit is vár el az adott telefontól, ha egy gyártó a WP7-et akarja rá telepíteni. A Nokia ilyen megkötéseket egy olyan rendszer esetében, amit eleve a LF felügyel, nem tehet, magával szemben meg teljesen felesleges.
Minimum követelménynek nem előremutató megoldásokat szoktak megadni.
-
leviske
veterán
A Windows 7-nek nem a Vista alatt van a rendszerkövetelménye?
Amúgy Symbian^3-al ennél a követelményi szintnél csak jóval gyengébb készülékek jöttek eddig a világra. Nem mellesleg az iOS 4 is elfut tudtommal ugyanilyen hardveren (a 3GS kb ugyanaz a hardver, mint az N900, nem?), szóval ennyit arról, hogy az "alacsony" hardverkövetelmények miatt nem lehet egy rendszer felső kategóriás.
-
leviske
veterán
Akkor fogalmazzunk úgy, hogy a N900 még mindig messze a legerősebb Nokia a piacon és míg a MeeGo mobilos változata elsősorban Nokiákra van kalapálva, addig csak a Nokia mobilokhoz lehet viszonyítani, ott pedig az a CortexA8 600MHz-en még mindig bika. (Nem mellesleg az N900 processzorát asszem lehet tuningolni, nem?)
Én akárhogy nézem, a N900 hardverére csak azt tudom mondani, hogy a gyengeségtől annyira távol áll, mint attól, hogy a jelen piacon előremutatónak számítson.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest