- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
GReddy
tag
Most komolyan, közgazdász végzettségtől függetlenül.
Miért hiszi azt a világ, hogy a gazdasági recesszió megoldása az, hogy megszüntetem a munkahelyeket??? Így sokkal kevesebb pénze lesz a sokkal kevesebb munkahelyjel rendelkező sokkal kevesebb dolgozónak, azaz hogyha nem akarom hogy a nép éhenhaljon, akkor erre az amúgy is dolgozó rétegre rakok még nagyobb terheket, mert a semmiből soha nem lesz valami, dolgozni kell. Ahelyett hogy sok sok új munkahelyet teremtenénk, hogy sokkal több ember termeljen sokkal több adóbevételt a jelenleginél..
Az előbbi tendencia megy most, munkahelyek szűnnek meg, és én sem vennék komputeralkatrészt most. Egyrészt semmi nem indokolja, nem érzem, hogy nagyságrendet gyorsulna a gépem a beruházástól (azaz szerintem ma a 4850 Toxic bőven elég még játszani is a Q9400-zal) másrészt ha elköltöm a kis pénzecskémet, akkor nem lesz tartalékom, ha esetleg nálunk is beüt a válság. Azaz inkább tartalékolok.Válság? Hol? Ez a gazdagok válsága, nem az enyém! Az, hogy bizonyos személyek háromezermilliárd dolláros vagyona már csak ezermilliárd dollár, bocs, nem tud érdekelni, sőt, örülök hogy összedőlt a bankos piramisjátékuk, mert úgy kell nekik! Tőlem nemigen van mit elvenni (max a lakás) a lakásomra viszont nagyon kínosan vigyáz a rendszer, hogy legyen, mert ha nincs, akkor nincs veszítenivalóm, akkor nagyon veszélyessé válok egyik pillanatról a másikra. Rájuk. Akkor simán felkötök bárkit, akit bűnösnek gondolok a személyes nyomoromért, a börtönben legalább enni adnak, és fűtenek rám. Na ezért van az, hogy az állam bármit megtesz azért, hogy a lakáshitelesek ne bukjanak be, mert akkor ők, és a családjaik (három négyszázezer ember legalább akit hirtelen közvetlenül érint a forint elleni pénzügyi machináció!) az utcára kerülve megindulnak.. és ettől nagyon félnek.
-
GReddy
tag
A kettő valahol összefügg. Én pl életemben először vettem cégnek NVIDIA karit, azaz a két db 8400GS-sel 0%-ról 0.75%-ra növeltem az NVIDIA részesedését a cég hardverállományában. Ez 0.75% növekedés, miközben az Ati csökkent, 250ről 248-ra, ez 0.75% csökkenés. De nem hiszem, hogy ez a bruttó 16.000 forint menti meg a biztos csődtől az NVIDIA-t. Amíg nem gyártanak minél nagyobb tömegben a 8400GS-nél egy picit erőteljesebb (ne akadjon az AERO) karit a lehető legolcsóbban, a mostaninál is olcsóbban, addig biztos bukta. Jelenleg a cég standard ATI kártyát ír elő.. és nem NVIDIA-t. Ezt tudja az NVIDIA. (A döntés szakmai és gazdasági oldal együttes elemzésével született, egyszerűen a cégnek jobbat nyújt az ATI)
A nagy lóvé ugyanis nem a 8800GTX Ultra... és nem is a 4870X2. Utóbbi van a cégünknél EGY darab. A tömegkártyák sokkal, nagyságrenddel nagyobb értéket képviselnek, és nem hiszem, hogy ez máshol máshogy lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyugaton is megjelent a Persona 5: The Phantom X
- Melyik tápegységet vegyem?
- Anime filmek és sorozatok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest