Új hozzászólás Aktív témák
-
fanti
addikt
válasz
Televan74 #12 üzenetére
Csak az ilyen cikkek hírértéke.....
Most van egy játék, ahol ha a vízbe lősz, akkor bizonyos kártyákon hullámzik, másokon meg nem. Na és?
Ki nem sz@rja le? Olyan ocsmány effekt, hogy említésre sem méltó, amúgy meg nekem biztos eszembe sem jutna tűz alá venni a vizet, úgyhogy fel sem tűnne.Nekem az elmúlt tíz évben csak piros kártyáim voltak, most is az van, de megnézve ezt a kis videót majdnem elkapott a röhögés. Milyen egy fos effekt ez? Hogy néz ki?
Mert még ha valami korszakalkotó fotórealisztikus, csobbanás, hullámzás, fröccsenés lenne, mint a valós életben, akkor megnézném, és még tetszene is, de így....A Max Payne 1-2 nekem nagy kedvencem a mai napig, pedig ugye nem egy mai játékok egyikőjük sem.
Hát abban lenne a helye az ilyen hiperszuper extra effektnek, és ott még tetszene is, de egy mai játékban....továbbra is szánalmas. -
fanti
addikt
Ez aztán a nagy effekt....!
Biztos sok zöldet csábít át a piros oldalra ez hatalmas grafikai bravúr......
Szánalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP OMEN 3080Ti
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Macbook White 13" unibody
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest