- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juditta_56
aktív tag
Biztos így van, ahogy mondod... De nem csak erre az egy kifogásotokra gondoltam a "sokat várással"!
A furcsa az, hogy én a 90%-át nem tapasztalom azoknak a - szerintetek - hibáknak, amiket itt kifogásoltok. Január óta 6000 km-t mentem a Waze-zel, nem mintha nem találnék oda a munkahelyemre, vagy haza, de tetszik, hogy jelezhetem a jeleznivalókat a többieknek, és persze jó, hogy én is látom előre a veszélyeket, dugókat. Ha nem tetszik, amerre tervez, nem arra megyek. Ha nem szól, hogy dugó van, káromkodok (ez egyszer volt a négy hónap alatt). De ha nem lenne Waze őnav(g)ysága, akkor sem tudtam volna, hogy ne menjek az M3-ason, mert a nemrég szétbombázott autópályán újra muszáj volt lezárni két sávot - nem dicsekedtek vele a hírekben.
És igen, mentem már a Waze-zel olyan helyeken is, ahol még életemben nem jártam, és igen, nagy segítség volt.
Ha nem tetszene, nem használnám.Visszatérve a balra kanyarodásra, engem összesen két alkalommal irányított ilyen (az említett) helyre a Waze, azt is csak azután, hogy vagy 15-ször magamtól mentem arra. Én, ha valamit kifogásolnék, az inkább az lenne, hogy kevésszer javasol elkerülő utakat, bár lehet, tudja, hogy magamtól is megtalálom azokat.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Waze, a közösségi “mindennapi” navigáció bemutatása.
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen TV-t vegyek?
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Predator Helios 16 - Intel Core i9-13900HX / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 4,5TB SSD / 250Hz MiniLED
- Twelve South Curve laptop állvány
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest