- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Milyen okostelefont vegyek?
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Évi két bemutatóra állhat át az Apple
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szili17
tag
válasz
cdfrank #13206 üzenetére
Szia!
Hadd kérdezzem meg gyorsan, hogy miért Fót felé mész Veresről és miért nem az M3-M0-Váci útvonalon? Reggel nem rossz? Mert délután a fordított irány az elég kellemetlen. Illetve visszavonom én látok reggel a felüljárón állni autókat, szóval gondolom reggel is ugyanúgy halál mint hazafelé.
Van Pest megyei matricád? (Remélem, ha Fóttól elmentél a 2/a-ig.) Be van ez állítva a Waze-ben?
Csak azért kérdezem, mert én a nyáriszünet óta M3-M0-Váci út útvonalon jövök (az M3 az M0-tól befelé ugyanúgy be van állva most is meg tanítási időben is) és ugyan nem használom a Google Mapset (navira) mert zavar, nem tudom mi hol van, stb. és ugyanolyan vagy még szarabb útvonalakat ad. Áprilisban szórakoztam ezzel, hogy bekapcsoltam mindkettőt és nekem meg az volt a tapasztalatom, hogy a Maps ad bullshit útvonalakat és érkezési időket.Mondjuk, hogy ez ilyen urban legend, nem tudod rábizonyítani. Én azt tudom, hogy ha reggel elindítom a Waze-t és azt mondja hogy beérek 7:45-re, akkor az esetek 90%-ában 7:40 és 7:50 között meg is érkezem és nem trükközök meg tervezgetek kézzel újra percenként, csak kinézem az utat és megyek. (Leszámítva 1-1 helyet amerre ha vinni akar akkor nem arra megyek, mert utálom. Nem ETA racionalitásból, hanem nem szeretek arra menni autóval és pont.
)
Új hozzászólás Aktív témák
lo Waze, a közösségi “mindennapi” navigáció bemutatása.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Apple asztali gépek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xbox Series X|S
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest