- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Destro748
csendes tag
Ú, jaj de morcosak lettünk hirtelen.
Várj hogy is van ez ha mérnökök/tudósok kimérik hogy az iPhone nem törik akkor az nyilvánúgy is van, ha tudósok úgy vélik a tanulmányukban hogy az apple jelenség létezik akkor az nyilván irreleváns, és nonszensz még az elékpzelés is hogy leereszkedj valakihez aki hitelt ad nekik?
Áhá...mindent értek
A témához visszatérve értem az álláspontod, te azon a véleményen vagy az összerelés minőségét tekintve, hogy belecsúszik a még éppen rendben van a mindennapos használathoz kategóriába (hivatalosan is) csak hát ugyebár vékonyka, mert a design az bizony kell, meg más egyéb tényezőknek köszönhetően, nem vethető össze a strapabírása masszivabb készülékekkel, jól értelmezlek?
Ha így van valahol egyet is értek veled, a véleménykülönbség ott leledzik kettőnk között, hogy egy 1000 dolláros készüléknél nekem nem elfogadható az hogy "oké még éppen rendben van a strapabírása" "más telefonokhoz képest gyenge, de azért még rendben van" ennyi pénzért legyen túlbiztosítva, legyen masszívabb és kész. Most komolyan vita tárgyát képezi hogy fair dolog-e egy 50-60% profitrátájú készüléknél kispórolni az anyagot valamiből?
Mint ahogy az 1 giga memória hajcihőnél is ezt mondtam, ez egy drága prémium termék (és ne gyertek azzal hogy nem, mert amikor meg az az előnyös nektek akkor előszerettel hangoztatjátok hogy jajj de prémium) én nem fogadom el hogy tesznek bele nagy kegyesen 1 giga memóriát amolyan éppen elég lesz az is jelmondattal, ennyi pénzért nekem az jár hogy túl legyek biztositva memóriából, és fel se merüljön, hogy kompromisszumot kell kötnöm felhasználás közben valaha is. -
Destro748
csendes tag
ilyet én is tudok: [link]
kevesebb mint 2 másodperc alatt széthullik a telefon segitek hogy ne kellejen végignézned ha nem akarod, 1:16-1:18 között van a történés, és most akkor kinek van igaza?
Te azt fogod mondani hogy áhá, de ez kamu!
Én meg azt fogom hogy a "tesztben" közepénél egy vékony egyenes vonal mentén szigorúan laborkörülmények között nyomkodják a telefont, véletlenül sem ott ahol a feltételezett gyenge pontja van a konstrukciónak, és egyébként sem életszerű az egész.
Odaadjam a lumiámat 2 másodperced van hogy úgy meghajlitsd hogy elváljon a telefon egyik fele a másiktól, vagy nagystílű leszek legyen 3. De előre lelövöm a poént: nem sikerülne. Szeretnél beszélni a telefonom és az iPhone 6 közötti árbeli különbségről? Elárulom, sokkolóan nagy.
Konklúzió:
Lehet hogy hogy holnapra szétesik mindenki frissen vásárolt iPhone 6 plus-a? Nem.
Lehet ebből a késöbbiekben gondja szignifikáns mennyiségű embernek aki nem hímestojásként hanem használati eszközként tekint a telefonjára? Igen.
Magától értetődő, és elfogadható ez a fajta összeszerelés és anyaghasználat egy 1000 dolláros szerkezetnél? Nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Mobilinternet
- Autós topik
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- PlayStation 5
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest