Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
válasz
ViiiiktorOC #49 üzenetére
Ilyet én is
-
ViiiiktorOC
senior tag
Én ilyet szeretnék!
-
wertigo1984
őstag
Boxon mwgvan aa 4. és az EoLC, psp—n megvan az L.C., és a V.C. is, jópárszor végigvittem mindkettőt de mind a mai napig imádom! Ma kijön, letöltöm tabra és mpbilra egyaránt!
-
V.T.CS.
senior tag
ez a legjobb gta.
anno ps2-n nyomtam amikor kijött, de azóta pv-n is vagy 10-szer végignyomtam.
sokkal feeling-esebb, mint a SA csöves, gettós légköre.
a 3 sem volt rossz telefonon, de az irányításon csiszolhatnak. -
MPM
tag
Egyébként jó lenne beszerezni valamilyen évfordulós promóciós tárgyat, játékfigurát, bögrét stb, attól függ mi jön, de nem hiszem, hogy megengedhetem magamnak.
Amúgy meg lehet hogy mobilon fogom végig vinni a stories epizódokat először, amikor kijönnek 10. évfordulós kiadások, mert PS2-m nincs, az emulátorok meg még nem a legjobbak, bár addigra már lehet élvezhető lesz valamelyik.
-
MPM
tag
válasz
SkyLine3000 #27 üzenetére
A Death Row meg a The Driver küldetések is érdekesek lesznek. Előbbi miatt elakadtam vagy 2 hétre, a kiadás utáni nyáron, miután kijöttem a szeméttelepről Lance-cel, a Cometesek mindig megöltek, próbálkoztam mindenfélével, aztán egyszer nagy nehezen sikerült.
Azóta "párszor" végigvittem a játékot, és 1-2 próbálkozáson belül mindig meg volt.... (A San Andreasban a Stowaway volt ilyen, amit sokáig nem tudtam megcsinálni, a nagy repülőgépre nem tudtam felmenni, mert akadozott a játék.). A The Driver-t először meg mákolással csináltam, mert beszorult Hilary az egyik hídba, én meg csak "besétautókáztam"
De ez még mostanában is meg szokott izzasztani, ha nincs semmi hiba.
-
spanyoll
addikt
Szerintem azért nincs ilyen, mert a programozók, programkészítők könnyen lehet, hogy gyakran nincsenek tudatában azzal, hogy a proginak milyen "szükségletei" vannak, ezért ők nem tudják megadni. A googlenek meg nem biztos, hogy megvan hozzá a kedve és erőforrása, hogy ezt kiírja.
Ha régi a telód akkor add el és rohadj meg, vegyél s3-at és tabletet. -
-
rankesz
veterán
HA úgy érzed hogy rezeg a léc hogy szépen elfut-e vagy nem, akkor keresel róla youtube videót az adott típusra kihegyezve.
Amúgy szerintem ez azért lehet (play részéről) mert eddig nagyrészt úgy voltak a játékok, hogy vagy elindul és akkor fut rendesen, vagy nem megy egyáltalán.
-
spanyoll
addikt
válasz
SkyLine3000 #36 üzenetére
Arra értettem azt, amit írtam, hogy nem mindenki rohangál (szerintem) 1-1.5 évnél fiatalabb telefonnal, márpedig az annál régebbi okostelefonok nem minden esetben bírják az ilyen strapát
Amúgy csak én érzem hülyének a play rendszerét olyan téren, hogy fut vagy nem fut a telefonomon a játék? Addig oké, hogy compatible / not compatible with your device egy játék / program, de a "kompatibilisek" között is rengeteg van ami szaggat, lassul, akad, stb. Valami értelmesebb tájékoztatást is kitalálhatnának erre...
-
lowzor
veterán
válasz
SkyLine3000 #36 üzenetére
Nálam ez amúgy az összes régi játéknál így van, amit újrajátszok. Amivel régen 1 napot kínlódtam, azok most elsőre sikerülnek. Lehet, hogy azért mert jobb a gép és több az FPS.
-
SkyLine3000
addikt
Régen én is kínlódtam vele rendesen, egy darabig hanyagoltam is miatta. Mostanában épp újrajátszom és nekem is, ha nem is elsőre, de asszem másodikra simán ment.
spanyoll: ha anno 700as penyó hármason elfutott rendesen a 3, akkor illik is egy 1,4ghz-es telón rendesen mennie.:-)
igaz más rendszer, de akkor is.
Úgyh én úgy gondolom, ha gta3 megy rendesen a telómon, akkor a V.C-nek is kell mennie. Pc-n pölö a vice city tán jobban is ment, mint a három. -
saelin
veterán
No ez engem is érdekel. Ismerősök ha elakadtak engem hívtak mindig hogy segítek!
Imádom azt a játékot és már ott jár a technika, hogy bárhova magammal vihetem... áh csak a cloud technologia járna már előrébb. A telefonok tárhelye kezd szűkös lenni ehhez. -
spanyoll
addikt
Ejnye de jó telefonja van mindenkinek, hogy ilyenek futnak rajta. Úgy látszik kéne némi ráncfelvarrás a telefonom terén ...
No persze tudom, manapság már nem nagy elvárás tabbal meg s3-al rohangálni talán, de akkor is. -
lowzor
veterán
válasz
SkyLine3000 #27 üzenetére
Azt ne is mondd...Az összes haveromnak nekem kellett megcsinálnom PC-n, mert senki nem tudta
Most amúgy felraktam nem rég újra a gépemre a Vice City-t és elsőre sikerült...Érdekes.
(#29) rankesz:
iPhone 4-en is megy, csak más kérdés, hogy 20 FPS-el
Amúgy néztem videókat youtube-on és mindegyiken smooth i4-en, érdekes... Az appstore-on azt írják, hogy be kell zárni minden progit és újra kell indítani a telót, mielőtt elindítom. Hát nálam így is úgy fut, mint ha 30 másik progi futna mellette.
Amúgy DHD-n is próbáltam régen, azon meg még szarabb volt, mint i4-en.(#31) Cannabis7
De ugyanaz a grafikus motor. A PSP hardvere 1000-szer gyengébb.
-
Cannabis7
senior tag
jövőre jöhet a san andreas
az azért már tleg durva lenne (bár nem elképzelhetetlen)
asdxv: a vice city stories teljesen más játék volt minta vc, ez pont ugyanaz lesz csak telón
másrészt a psp hardvere sztem semmivel nem erősebb mint egy mai felsőkategóriás telóé, sőt sztem jóbal gyengébb lehet.
-
Kattt01
tag
Az évforduló alkalmából akkor már mondjuk pc-re is kiadhatnák egy jó kis ráncfelvarrással...
Sosem tudtam elképzelni, hogy iPad-en hogy lehet irányítani egy efféle játékot, de most kipróbálom valószínűleg -
törölt tag
Várom hogy tölthessem.
-
SkyLine3000
addikt
Azért kíváncsi leszek, h a "Demolition man" küldetést mennyire lesz nehéz megcsinálni telón?
Kötelező vétel lesz! Abszolút must have gém!
Nekem a Galaxy W-n egész frankón fut a Gta3. Néha-néha jelentkezik minimális lagg, de nem vészes, egész gördülékeny.Jól vettem ki a cikkből, h 29-én jelenik meg?
-
szezso15
addikt
Yeeeesssss!
Kedvenc GTA-m, megveszem, bármennyibe is kerüljön.
-
SkyLine3000
addikt
Hip hip hurrá! Erre vártam már régóta!
Egyébként pc-n talán ez volt a legjobban optimalizálva. remélem, telón is így lesz. A mai napig fönt van a gépen az összes többi gta-val egyetemben.
-
törölt tag
Jó dolog, hogy már telefonon is lehet vele játszani, nekem a GTA Vice City kb 2003 óta meg van és azóta is ugyan olyan lelkesen tudok vele játszani, mint annak idején
Már milliószor végigvittem, de ez a GTA legeltaláltabb játéka szerintem. Bár PC-n még mindig jobb lesz vele játszani, mint egy telefon kijelzőjét bújni, szvsz, bár az mindenképp komoly, hogy lesz telefonokra, ha belegondolunk, hogy 10 éve milyen mobilok voltak, azoknál már az is nagy szó volt ha GTA-s háttérképe vagy logója volt az embernek
"Úgy berúgtam, hogy megettem egy tubus fogkrémet mert azt hittem, hogy űrhajós kaja."
-
BDave
őstag
De itt nem csak a játék fut, hanem egy komplett operációs rendszer, mindenféle folyamattal és szolgálatátással a háttérben. Kicsit sem ugyan az a kettő. Rengeteg dolgot le kell kezelnie egy oprendszernek, még akkor is amikor te játszol. Azt hiszed, hogy csak a játék megy, holott azért a háttérben - mint minden más oprendszernél - futnak dolgok... Nem csupán a játékok miatt van értelme a magoknak.
-
janos68
aktív tag
válasz
Oppenheimer #5 üzenetére
Egy tíz éves PS2 játék. Pécére csak jóval később jött ki.
-
-
BDave
őstag
válasz
Oppenheimer #5 üzenetére
Én a GTA 3 grafikájából indulok ki, tuti ilyen szinten lesz ez is.
-
Gergosz2
veterán
Szerintem a Vice City a GTA sorozat legjobb tagja
Az SA-t is 100% kiadják, de arra várni kell még 2 évet, mert akkor lesz 10 éves.
Bazz , hogy repül az idő nem feledem mennyire vártuk már , hogy megjelenjen a Vice City .
És már ennek már lassan 10 éve -
Cyberpunk
félisten
Máig a legjobb GTA, megvolt a maga feelingje.
-
Peterson_
addikt
Annyira, de annyira tudtam!
Ha 3000Ft lesz, akkor is megveszem.
Playen az irányítás miatt sem kell aggódni...
Az optimalizáció téren azért lenne még mit csinálni.
Ó igen, a San Andreas kinek ne lenne vágyálma -
Őő instant get... Én már a san andreas-t várom. Kb ugyanolyan volt a garfikája mint a vice-nak szóval lassan azt is lehet portolni.
-
BDave
őstag
Azért az elég kemény, hogy itt tartanak az okostelefonok: PC-s szintű játékokat lehet futtatni rajtuk.
Mellesleg le van árazva a GTA 3.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Rockstar Games sikerjátéka hamarosan okostelefonokra és táblagépekre is elérhető lesz.
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- VoLTE/VoWiFi
- Ukrajnai háború
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest