- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
nevettem is mindig az ilyeneken.
egy mobilos portálon szerintem nem kihívás olyan kérdésekre válaszolni, amit 1-2 google keresés után meg lehet találni, Ez nem kritika, mielőtt félreértenéd, és ezzel Efrretnek is válaszolok, tökéletesen érthető a cél, a reklám, egy jó kis játékkal vegyítve, csak nekem savanyú a szőlő.
A nyeremények számomra most jelzésértékűek, mert egyikre sincs szükségem. Még az is lehet, hogy elrontok majd egy kérdést, hogy ne legyek hibátlan, bár a telefon eladható.52: oks.
csak tényleg nem értem a háborgókat, valóban nem kötelező részt venni, meg aztán nagy kunszt ám hamis adatokat megadni. -
De azt lássátok be Ti is Bocha, hogy nem mindenki akar még négy perc 10 másodpercig sem szerepelni semmilyen közösségi oldalon!
Tudom, vannak alternatívák...csak akkor már nem én játszom, hanem mással játszok...vagy nem játszok...ami szintén megoldása a kérdésnek...ha jól sejtem...Barthezz2:
Mintha éppen ez lenne a cél...vagy mi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A13 4G 4/64 karcmentes kijelzővel
- Apple iPhone 13 - 128 GB Midnight Black - Független BESZÁMÍTÁS IS
- Oppo Reno 7 5G 8/256GB 65w töltővel
- ERŐMŰ! HP Z2 mini G5 / i9 10900 (10 mag!) / 32GB DDR4 / 512GB NVMe SSD / Nvidia Quadro T2000 4GB
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest