Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékony tokot, nagy és fényes kijelzőt kapott a Huawei Watch Fit 5 és Fit 5 Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
pilota
tag
Helosztok segitség kéne olyan autos játékot keresek ami támogatja a kormány vezérlést /mert a need for speed már nem támogatja csak játékkonzolt támogat/ DE LEGYEN BENNE TÖRÉS SZIMULÁCIO MERT OLYAN A KORMÁNYOM SZERETNÉM ÉLVEZNI AHOGY A KORMÁNY VISSZARÁNT.
A kormány régi de müködik windows 8 alattis de a játék nem hiába a win 95-ös kompatibilitás.Töbet nemirok de ha valaki tud segiteni azt megköszönöm. -
XuChi
addikt
Nagyon szeretem az első részt a mai napig játszom vele. Megvan 2 féle kiadásban is csak hogy az egyik lemez sértetlen legyen. Ha kiadnák még egy változatban azt is megvenném mert imádom. Na de ez a grid 2 eddig nekem siralmas
sajnos hatalmsat fogok csalódni az az érzésem 
-
patex1983
őstag
A Grid első része valóban ütős volt, imádtam, imádom, de ez a trailer...
Nem mutat annyit, mint ahány éve már várunk rá...
-
fondorlatos
aktív tag
Az első részét szerettem. A második remélem jobb lesz. Viszont ez a videó nekem valahogy nem jött be.
-
kengyel
nagyúr
Nagyon várós a dolog

-
TOM-202
senior tag
Ezek az autók a kedvenceim viszont a játék maga nagyon úgy néz ki hogy nem lesz az.

-
Torry
addikt
Vérgagyik ezek a grid2 sajtóanyagok.
-
enginev3.0
félisten
Mire jók ezek a trailerek? Úgy mozognak benne az autók mintha nem is a földön járnának
-
BiP
nagyúr
Nagyon várom én is, de ezen a videón nagyon furán csúszkálnak az autók. Úgy értem nem amikor szándékosan csúsztatja a kanyarban, hanem amikor simán megy, akkor nem tapad a kerék az aszfaltra, hanem csúszkál rajta, mint mondjuk egy multi játékban.
-
Mr President
senior tag
Várós. Best autós játék ever!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TUF A15 FA507NV 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Corsair Void Elite Surround Bolti ár:32k INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 6S Plus 32GB Rose Gold Karcmentes állapot 100% akkumulátor
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear 24GS60F-B IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(mármint majd a 2 az 1-nek... 
sajnos hatalmsat fogok csalódni az az érzésem