- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
Új hozzászólás Aktív témák
-
raskolnikoff
őstag
Remélem nem fogok csalódni legalább ebben a játékban...
rövid tömör trailer=>tartalmas játékmenetbízzunk benne.
-
matyiGo
aktív tag
hát... :I elég kicsi felbontású és tömörítésű ez a videó és nem is volt időm pontosan végignézni +béta..
egy pár észrevételem azért lenne:
nem elég sűrű a fű viszont végre árnyékot vetnek a nézelődő emberek a nappali pályákon.
éjszakai pályáknál az autólámpák egyáltalán nem fényként működnek. azért persze elmegy ez (mopndjuk 2009-ben) de ha az objektumokra - legyen az a korlát vagy egy másik versenyző vagy akár a néző közönség - esik a fény azok sosem vetnek árnyékot.a színek, kontrasztok természetesebbnek hatnak
. jólesz ez sztem
hacsak nem spórolják ki a tesszellációt 
(szubjektív vélemény) -
matyiGo
aktív tag
a patch visszavett a grafikából a fps előnyére. a leírás optimalizálásról szólt de valójában kivettek egy két dolgogot. patch nélkül is dx11 futott egyébként. volt még egy pár trükk amivel csúcsra lehet járatni a grafikát az alap ultra beállításokon túl is. .. ( txt fájlbna kell pár értéket átírni)
nem tom pontosan a paramétereket hogy mit szedtek ki belőle, érzésre nekem olyan volt mintha megszűnt a környezet integritása vagy plasztikussága...nemtom.. ködfelhők vagy a látótávolság, valami sz*r lett.
azt a játékot patch nélkül kell játszani. ha egy dilettánsnak prezentálni akarom hogy hol tart a számítógépes grafika akkor dirt 2-vel szoktam megdöbbenteni a népeket. ( a crysis 2 nél nem néznek akkorát
) sajna a dirt 3 még a patchelt dirt 2 hez képest is visszalépés. nekem ez a mániám szóval mentem pár kört aztán csalódottan törültem.szóval remélem hgy összekapják magukat, és villantanak majd valamit a Grid 2 -vel ami Ultra módban, csak döcögve megy majd a 660 gtx-en és nem az optimalizálatlanság miatt
igazából ha a dirt2 grafikáját hozná már azzal is beérném. 
-
kpal
nagyúr
Ezt láttátok GRID 2 Uncovered - Live Gameplay Demo
-
master90
aktív tag
Város nagyon remélem olyan jó lesz mint az egy vagy jobb

-
joshua7
veterán
Ez ugyanolyan 0 videó volt, mint az előző.
-
ZGO
tag
Ha megüti a játék az előző rész által felállított játékélményt, akkor biztos, hogy kellemes pillanatokat fog okozni

-
kpal
nagyúr
Nekem a hangulat számít ha már az meg van mint az elsőnél már örülök a picit jobb grafika már kellemes ráadás ám az is legyen optimalizált .
-
ETOM
addikt
Hát eddig nem sok mindent lehetett látni a játékból mindig ugyanazok a jelenetek vannak a videókba. No mindegy reméljük nem lesz még 1 bukta a 2013as listán.

-
matyiGo
aktív tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
annál egy picit jobban azért de a dirt 2 ndurván magasra tette a lécet. patch nélkül még mindig a legszebb autós játé sajnos pedig... kétezerkilences
4 éves -
Petyyyyy
addikt
Reméljük, hogy legalább olyan jó lesz, mint az első rész.

-
->Raizen<-
veterán
Ez kb ugyan úgy néz ki mint a GRID.

-
Logen88
aktív tag
Micsoda trailer volt ez már megint.
Na mind1, a játék ettől függetlenül várós. -
Ryder62
őstag
Szóval akkor ezt a trailert teaser-ezték? Nevetséges.
-
Finom lesz!

-
jocek91
aktív tag
válasz
Physicist03
üzenetére
Hát a Crytek-nél meg ugyan ez fordítva...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
boeing
őstag
Jó lesz ez,én ennek is örülök hogy van folytatása.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Physicist03
üzenetére
Nem is baj, a játék legyen jó.

-
callmeakos
veterán
válasz
Physicist03
üzenetére
Hát nem az erősségük.

-
golya87
őstag
válasz
Physicist03
üzenetére
Reméljük ez lesz a legnagyobb gondja a játéknak.
-
Physicist03
senior tag
Tényleg nem egy nagy szám. Úgy néz ki a Codemastersnél nem értenek a trailerek készítéséhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- Lenovo Flex 5 - 14.0" Touch WUXGA - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB - Win11 - Garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Bontatlan, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) sajna a dirt 3 még a patchelt dirt 2 hez képest is visszalépés. nekem ez a mániám szóval mentem pár kört aztán csalódottan törültem.
Vagy?

Na mind1, a játék ettől függetlenül várós.