- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Sony LinkBuds Clip – trendigazodás
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
raskolnikoff
őstag
Remélem nem fogok csalódni legalább ebben a játékban...
rövid tömör trailer=>tartalmas játékmenetbízzunk benne.
-
matyiGo
aktív tag
hát... :I elég kicsi felbontású és tömörítésű ez a videó és nem is volt időm pontosan végignézni +béta..
egy pár észrevételem azért lenne:
nem elég sűrű a fű viszont végre árnyékot vetnek a nézelődő emberek a nappali pályákon.
éjszakai pályáknál az autólámpák egyáltalán nem fényként működnek. azért persze elmegy ez (mopndjuk 2009-ben) de ha az objektumokra - legyen az a korlát vagy egy másik versenyző vagy akár a néző közönség - esik a fény azok sosem vetnek árnyékot.a színek, kontrasztok természetesebbnek hatnak
. jólesz ez sztem
hacsak nem spórolják ki a tesszellációt 
(szubjektív vélemény) -
matyiGo
aktív tag
a patch visszavett a grafikából a fps előnyére. a leírás optimalizálásról szólt de valójában kivettek egy két dolgogot. patch nélkül is dx11 futott egyébként. volt még egy pár trükk amivel csúcsra lehet járatni a grafikát az alap ultra beállításokon túl is. .. ( txt fájlbna kell pár értéket átírni)
nem tom pontosan a paramétereket hogy mit szedtek ki belőle, érzésre nekem olyan volt mintha megszűnt a környezet integritása vagy plasztikussága...nemtom.. ködfelhők vagy a látótávolság, valami sz*r lett.
azt a játékot patch nélkül kell játszani. ha egy dilettánsnak prezentálni akarom hogy hol tart a számítógépes grafika akkor dirt 2-vel szoktam megdöbbenteni a népeket. ( a crysis 2 nél nem néznek akkorát
) sajna a dirt 3 még a patchelt dirt 2 hez képest is visszalépés. nekem ez a mániám szóval mentem pár kört aztán csalódottan törültem.szóval remélem hgy összekapják magukat, és villantanak majd valamit a Grid 2 -vel ami Ultra módban, csak döcögve megy majd a 660 gtx-en és nem az optimalizálatlanság miatt
igazából ha a dirt2 grafikáját hozná már azzal is beérném. 
-
kpal
nagyúr
Ezt láttátok GRID 2 Uncovered - Live Gameplay Demo
-
master90
aktív tag
Város nagyon remélem olyan jó lesz mint az egy vagy jobb

-
joshua7
veterán
Ez ugyanolyan 0 videó volt, mint az előző.
-
ZGO
tag
Ha megüti a játék az előző rész által felállított játékélményt, akkor biztos, hogy kellemes pillanatokat fog okozni

-
kpal
nagyúr
Nekem a hangulat számít ha már az meg van mint az elsőnél már örülök a picit jobb grafika már kellemes ráadás ám az is legyen optimalizált .
-
ETOM
addikt
Hát eddig nem sok mindent lehetett látni a játékból mindig ugyanazok a jelenetek vannak a videókba. No mindegy reméljük nem lesz még 1 bukta a 2013as listán.

-
matyiGo
aktív tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
annál egy picit jobban azért de a dirt 2 ndurván magasra tette a lécet. patch nélkül még mindig a legszebb autós játé sajnos pedig... kétezerkilences
4 éves -
Petyyyyy
addikt
Reméljük, hogy legalább olyan jó lesz, mint az első rész.

-
->Raizen<-
veterán
Ez kb ugyan úgy néz ki mint a GRID.

-
Logen88
aktív tag
Micsoda trailer volt ez már megint.
Na mind1, a játék ettől függetlenül várós. -
Ryder62
őstag
Szóval akkor ezt a trailert teaser-ezték? Nevetséges.
-
Finom lesz!

-
jocek91
aktív tag
válasz
Physicist03
üzenetére
Hát a Crytek-nél meg ugyan ez fordítva...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
boeing
őstag
Jó lesz ez,én ennek is örülök hogy van folytatása.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Physicist03
üzenetére
Nem is baj, a játék legyen jó.

-
callmeakos
veterán
válasz
Physicist03
üzenetére
Hát nem az erősségük.

-
golya87
őstag
válasz
Physicist03
üzenetére
Reméljük ez lesz a legnagyobb gondja a játéknak.
-
Physicist03
senior tag
Tényleg nem egy nagy szám. Úgy néz ki a Codemastersnél nem értenek a trailerek készítéséhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- utolsó - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Alkalmi vétel! Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

) sajna a dirt 3 még a patchelt dirt 2 hez képest is visszalépés. nekem ez a mániám szóval mentem pár kört aztán csalódottan törültem.
Vagy?

Na mind1, a játék ettől függetlenül várós.