Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyiGo
aktív tag
hát... :I elég kicsi felbontású és tömörítésű ez a videó és nem is volt időm pontosan végignézni +béta..
egy pár észrevételem azért lenne:
nem elég sűrű a fű viszont végre árnyékot vetnek a nézelődő emberek a nappali pályákon.
éjszakai pályáknál az autólámpák egyáltalán nem fényként működnek. azért persze elmegy ez (mopndjuk 2009-ben) de ha az objektumokra - legyen az a korlát vagy egy másik versenyző vagy akár a néző közönség - esik a fény azok sosem vetnek árnyékot.a színek, kontrasztok természetesebbnek hatnak
. jólesz ez sztem
hacsak nem spórolják ki a tesszellációt 
(szubjektív vélemény) -
matyiGo
aktív tag
a patch visszavett a grafikából a fps előnyére. a leírás optimalizálásról szólt de valójában kivettek egy két dolgogot. patch nélkül is dx11 futott egyébként. volt még egy pár trükk amivel csúcsra lehet járatni a grafikát az alap ultra beállításokon túl is. .. ( txt fájlbna kell pár értéket átírni)
nem tom pontosan a paramétereket hogy mit szedtek ki belőle, érzésre nekem olyan volt mintha megszűnt a környezet integritása vagy plasztikussága...nemtom.. ködfelhők vagy a látótávolság, valami sz*r lett.
azt a játékot patch nélkül kell játszani. ha egy dilettánsnak prezentálni akarom hogy hol tart a számítógépes grafika akkor dirt 2-vel szoktam megdöbbenteni a népeket. ( a crysis 2 nél nem néznek akkorát
) sajna a dirt 3 még a patchelt dirt 2 hez képest is visszalépés. nekem ez a mániám szóval mentem pár kört aztán csalódottan törültem.szóval remélem hgy összekapják magukat, és villantanak majd valamit a Grid 2 -vel ami Ultra módban, csak döcögve megy majd a 660 gtx-en és nem az optimalizálatlanság miatt
igazából ha a dirt2 grafikáját hozná már azzal is beérném. 
-
matyiGo
aktív tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
annál egy picit jobban azért de a dirt 2 ndurván magasra tette a lécet. patch nélkül még mindig a legszebb autós játé sajnos pedig... kétezerkilences
4 éves
Új hozzászólás Aktív témák
- 58.5 mm full fém tamper
- 27% - Lenovo LOQ i5-14400F / 32GB DDR5 / 1TB SSD / RTX 5060! BeszámítOK!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) sajna a dirt 3 még a patchelt dirt 2 hez képest is visszalépés. nekem ez a mániám szóval mentem pár kört aztán csalódottan törültem.