- Powerbeats Fit néven érkezik új Beats fülhallgató
- Már görgetés közben is fordít a Google Karikázva keresés
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doze
aktív tag
Kezdjuk pl: Mechanika szigorlat egyáltalán Bsc konform? Mert míg nálunk van, másnál már nincs.... Nézegettem én az adatlapot, az van benne hogy az előző 3 tantárgyból tudjál mindent. Ennél fogva elég tág fogalom.
De már a Bsc rendszer bevezetésekkor voltak érdekes dolgok.... pl ugyan az az anyag mennyiséget nyomják le a torkunkon mint anno az 5 éves képzésben... csak 3,5 év alatt. A szöveg az hozzá há akkor hova lesz a színvonal... na puff. Ja mikor 5 zh meg 10 beadandó van egy héten (tanrend szerint, tehát nem 60 kreditet felvéve stb) A hök meg bólogat, reggel 7-kor zh... Néha úgy vagyok az egésszel legszívesebben otthagynám.... Mentem volna autószerelőnek...
Azt meg had ne mondjam 40 éves jegyzetekből kell tanulni, meg had ne mondjam tanáraink nem oktatnak stb... hanem külsős munkával foglalkoznak, majd aztán oktatnak... Van olyan tantárgyunk ami szerintem 30 éve biztos nem változott.... Jó a matek ugyan az marad...De pl: a szerszámgépek, meg mondjuk a gépelemek.. 1978-as jegyzet... Beadandó mondjuk szíjhajtás, 15 oldalas jegyzőkönyvvel. Meg kézzel rajzolt A0-ás lepedő. Amit 3x átfirkálnak filctollal majd csak akkor veszik be...Persze AutoCAD nem elfogadott.. egyszerűen marha elmaradott az egész rendszer/tanárok. Stb.
Most tudom lehet mondani: El lehet menni kéremszépen... De nekem kell az a diploma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- SSD kibeszélő
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14 Apple M1 Pro 2021 16GB RAM 512GB SSD 3K Retina kijelző 246 ciklus
- Hynix 4GB (2 x 2) 1066 MHz DDR3
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
- iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD FHD+ Érintőkijelző 159.990 Ft
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest