- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
greenity
senior tag
válasz
Neil Watts #87 üzenetére
Ő az.
-
válasz
Neil Watts #73 üzenetére
Ja, a gentoo tipikusan az a disztrib ahol a default mint fogalom nem létezik, neked kell kitalálni.
De ez egy nagyon szélsőséges cucc, csak igazi linux-buziknak ajánlott akik mindent tudni akarnak a rendszerről és ők akarnak irányítani mindent. Kezdőknek semmiképp, bár elég jó a wiki oldala, megtalálsz kb mindent, s megérted (pontosabban muszáj megértened) hogyan működik a teljes rendszer.
-
válasz
Neil Watts #70 üzenetére
Nem is a suse vagy fedora linuxra gondoltam, próbáltam már mindkettőt. Pl a gentoo egy elég érdekes disztrib, de ott nem működik minden instant magától, neked kell konfigolni a jövő hetet is. Nem tud többet, csak más a filozófia. Olyan csináld magad linux, adott feladatkörre optimalizálhatod a rendszert, nincsenek előrefordított csomagok. Cserébe "szopás" van, ami itt nem debug, hanem a konfiguráció, optimalizáció, szöszölés.
Bár a legtöbb időt itt a fordítás veszi el, pl egy gnome feltelepítése 5-6 óra egy 2 magos HT-s Sandyn.
-
greenity
senior tag
válasz
Neil Watts #40 üzenetére
Nem csak arra
de főleg arra, egyébként is kellett egy gép
Ez meg legalább jól számol. A suliban van szuperszámítógép, ha nagy gáz van oda is mehetek
-
bambano
titán
válasz
Neil Watts #5 üzenetére
rendes notebookban az optimust ki lehet kapcsolni.
még rendesebb notebookban működik, nem kell kikapcsolni. -
HuMarc
veterán
válasz
Neil Watts #17 üzenetére
Én nem azt állítom, hogy megjelenésekor minden Ubuntu szükségszerűen használhatatlanul bugos, csak azt, hogy az új verziók kezdetben általában
1) nem kompatibilis jó pár programmal, alkalmazással
2) tartalmaz pár bugot, egyszerűen azért, mert még nem tesztelték élesben mindenféle konfiggal. -
greenity
senior tag
válasz
Neil Watts #17 üzenetére
Úgy tűnik, az intézeten helyből tudok mondani 4 embert akinek meghalt a gépe Ubi frissítés közben, és mind munkagép volt...
Jó persze okos ember külső vinyóra, dropbox-ra google drivera vagy egyéb okosságra kimenti amit csinál -
greenity
senior tag
válasz
Neil Watts #12 üzenetére
Nekem azért volt, hogy a 11.10-re való frissítés közben meghalt a gép, az annyira nem tetszett... jó persze egy kiírt telepítővel helyre lehetett hozni a dolgokat, de akkor is...
-
greenity
senior tag
válasz
Neil Watts #5 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, hogy nem azzal kapom egyébként...
-
greenity
senior tag
válasz
Neil Watts #3 üzenetére
Intel Core i5 3230M, 4GB RAM, NVidia Geforve GT 630M
(notebookról van szó)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged