Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bambano
titán
-
HuMarc
veterán
Csak azért kérdeztem, mert ma kitöltöttem ezt a disztróválasztó tesztet, és mindegyikhez oda volt írva a végén, hogy elérhető Live CD-n, de a Debian alatt nem láttam.
-
bambano
titán
persze, mi mást.
csak az a lényeg, hogyha 3-as gnome-ot akarsz, akkor kapcsold ki az nvidia kártyát a notebookban, vagy ha kell, akkor meg gnome classic-ot vagy mate desktopot használj mindaddig, amíg meg nem lelik a gnome shellben a bugot.bár nekem nem rohadt le egyszer se a notebookomon a wheezy, igaz, abban quadro kártya van.
-
Jim-Y
veterán
És csak, hogy lehessen látni a kontrasztot.
Ilyen a stock debian 7 gnome:
[link]És ilyen a stock Mint Cinnamon [link]
Én valami ehhez hasonlót akartam csinálni, nem mondom, hogy olyan lett, de abszolút elégedett vagyok
HuMarc: ez Debian 7 Wheezy Gnome, gnome classic ablakkezelővel, és a taskbarral szarakodtam még egy sort
-
Jim-Y
veterán
Szerintem Debian, nekem
1: debian vonal felé húz a szívem
2: a raspberry pi házi szerveremen is az van, így azt kellett megtanulnom kezelniÍgy kipróbáltam a Mintet ami jól néz ki, és populáris. De sajnos szinte az összes verziója instabil volt a gépemen. -> valami baj van a gépemmel, plusz a mint se egy stabil valami
Majd a PC-re is Debian ment, amit sikerült olyanná varázsolni mint ahogy a Mint kinéz, így nagyon jól használható
+1 Debian w/ Gnome Classic
-
-
HuMarc
veterán
A 12.04-es Ubuntu kezdetben furcsamód különösen bugos volt (még jó pár hónappal a megjelenése után is), de mostanra szerintem normalizálódott a helyzet. Amúgy gondold végig, hogy mire használnád, mert ha sokat menne akkuról, akkor érdemes egy Mintet, vagy valami még kisebbet feltenni, hogy sokáig bírja szusszal.
core2: Én is mindig frissítek, viszont én nem használom munkára a gépet, így ha valami bugos, az engem nem zavar. Viszont ha valaki munkavégzésre használja az Ubuntut, akkor nagyon idegesítő, ha akár fájlok is odaveszhetnek.
-
-
-
Tim82
félisten
Linux Mint KDE?
(Amúgy nekem is kéne most valami olyan disztrót keresnem, ami 1. felhasználóbarát, nem ejti teljesen kétségbe a Windows-hoz szokott usert, 2. (és ez a nagyobbik kihívás) egy PIII-alapú Celeron-os Toshiba Satellite-re kellene rátenni, 10 GB-os vinyóra, 192 MB RAM mellé...
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest