Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
butyek
senior tag
Kár, hogy nem gránit, mészkő berakással. Vennék rögtön kettőt
-
plus44
veterán
válasz
sz.balazs.95 #9 üzenetére
Minecraftban összedobom neked!
-
Probber
őstag
Egy elcseszett szoftverfrissítés után a készülék egy valódi, kézzelfogható téglává válik.
-
Peterson_
addikt
Több színben is rendelhető...bármelyik sírkő-műkő kereskedésben.
-
Rickazoid
addikt
válasz
Cannabis7 #17 üzenetére
Nem hiszem, hogy túl törékeny lenne. A kérdés, hogy mit értenek márvány alatt, meg hogy bányászatból származik-e vagy mesterséges lesz. Előbbi esetben is van pár tucat lehetőség, utóbbinál meg... a kémia szab határt. Ha jól vettem ki az olvasottakból most így hirtelen, a legfőbb tulajdonságait eléggé befolyásolják a szennyeződések is.
Egyébként szerintem pont ez az a kategória, ahol a törékenység nem lenne szempont.. ezt nem ejti le senki. -
Maateeo
aktív tag
Gyüjtöi darab, de önvédelmi fegyvernek is tökéletes.
-
dani3l
őstag
válasz
leslie_smith #19 üzenetére
Lehet. De csinalnak belöle 50 (/10/100/akarmennyi..) darabot, eladjak annyiert, amennyiert mas kocsit nem vesz, aztan az a par ember, aki megvette, elmondhatja, hogy neki bizony ilyenje van. Ezeknek ez az egy celja van, semmi mas. Ja meg persze hogy tovabb emelje a gyarto presztizserteket.
-
leslie_smith
aktív tag
Szerintem felesleges drága és nehéz vacak lesz.
-
-
Rickazoid
addikt
Ne szóljátok le!
Ez legalább nem lesz ocsmány. Amúgy az a hibrid-márvány szerintem valami olyasmi lehet, hogy a váz fém és csak a burkolat főbb részei lesznek márványból, de a lehető legvékonyabbra vágva.
Szerintem jó ötlet, ez legalább hasznos is lenne, nem csak.. egyedi. -
Kasya
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #9 üzenetére
Van az a pénz, igen
Technologiailag nem lehetetlen.
-
törölt tag
Es ölni is lehet vele! ^^
-
Ez mekkora hülyeség...
-
atike
nagyúr
Na ezzel csináljanak töréstesztet...
Mi jöhet még...?
-
sz.balazs.95
veterán
Ugyan nem kapcsolódik szorosan a cikkhez, de azt meg lehetne oldani, hogy egy telefon burkolata teljes egészében obszidiánból készüljön?
-
hemaka
nagyúr
válasz
mindthecrap #6 üzenetére
Az biztos, mert betörik az asztal.
-
Cannabis7
senior tag
hááh, végre egy igazi téglafon
-
bagkri01
őstag
És a súllyal mi lesz. Ha a tesztekben a 140 grammot sokallják, akkor ez sokkolni fogja a népet, Biztos lesz vagy fél kiló.
-
hadrian77
csendes tag
Hány mázsa egy telefon?
-
zsírsámán
senior tag
Ismét haladunk a féltéglák felé
-
pigster
senior tag
Már most le van törve egy darab!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Mobiado legújabb készüléke a hibrid márványburkolatával tűnik ki a luxusmobilok egyre népesebb táborából.
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest