- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
manchester85 #27 üzenetére
Erdoke arrol irt, hogy neki miert felel meg jobban az iOS kezelofelulete tableten telefonon. Abban a reszben emlitette, hogy o ugy akar a futo alkalmazasok kozott valtani, hogy nem ter vissza a homera. Mindenki tudja, hogy iOSnal ez lehetseges, szoval gondolom azert irta le ezt funkciot, mert azt hitte, hogy androidnal vissza kell lepni a homera. (kulonben mi ertelme lett volna az egesznek?) Erre valaszoltam neki, hogy honeycombnal nem kell visszalepni (mint ahogy mar 2.1nel se kell).
Ezek utan te elkezdted magyarazni amit mar mindenki tud.
Kozben meg1x elolvastam erdoke hszet, es leget hogy en is tevedtem. Nembaj, ilyen is elofordulhat.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
manchester85 #25 üzenetére
Még mindig nem érted! Írtam, hogy iOSon vissza kell? Ülj le, szövegértelmezés 1-es.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
manchester85 #22 üzenetére
Elolvastad mire válaszoltam, vagy csak direkt hangulatkeltesz?
-
Oppenheimer
nagyúr
A Honeycombban a multitaskingnak kulon gombja van, nem kell visszamenni a homera, hogy alkalmazast valts.
Az appok meg idovel elszaporodnak az Androidos tableteken is, bar a mostani kinalat tenyleg nem tul kielegito... Ha most vennek tabletet, az iPad2 lenne, de ha nem lenne surgos, akkor varnek az elso Tegra 3as fecskere. Amugy meg evekig nem tervezek venni.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Black Dragon #12 üzenetére
Jatekokban ketsegtelenul jobb az iPad, de Honeycomb UI-ja szerintem korokkel veri az iOS-t. Bar errol nem erdemes vitatkozni mert izles kerdese...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Suzuki topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpársportok
- Magisk
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- weiss: Pant* rant
- Eredeti játékok OFF topik
- Interactive Brokers társalgó
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest