- Magisk
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem nyílnak a Foldok?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothzoltan
tag
Azért, mert minden paszta használattól függően egy bizonyos idő után kiszárad és romlik a hővezető képessége. Ha nem is évente de szerintem 2 évente illik újrakenni egy napi használtban lévő gépet. Nem érdekel mit írnak a papírra, 3-5 év vagy egy örökkévalóság.
A procim delidelt, azt is két évente újradelideltetem, mert a folyékony fém hajlamos elfolyni, elmozdulni és nem ad tökéletes fedést ami vezethet nemkívánt melegedéshez.Ha használok valami azt karbantartom, hogy minél hosszabb ideig szolgáljon.
Autóban is cserélsz olajat és néha lemosod, sőt talán még szervízbe is elviszed átnézetni hogy megelőzd a bajt. Ezzel a mentalitással nem hiszem hogy egyedül vagyok. -
tothzoltan
tag
Biztos nem rossz sem ez a Scythe sem az MX4, de a Thermal Grizzly Kryonaut-nak semmi nem ér a közelébe. Az a paszta kincs, mocskosdrága de kétszer annyit is fizetnék érte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Könyvajánló
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest