Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Myn
senior tag
3 év garral kapsz 125-135 ért 2060 supert ami a 2070 et elveri mint lovat.
Ezt honnan vetted? A 2060S-ben valamivel kevesebb shader és textúrázóegység van, az alapórajele ugyan némileg magasabb, de GPU Boost 4.0-ból kifolyólag annyi gyakrolati értéke van, mint a prociknál az alapórajelnek (azaz, soha nem üzemel azon a frekvencián, ha terhelés alatt van). Szóval az igazság az, hogy pár %-kal erősebb a 2070, gyakorlatilag egyformák.
-
bot1978
senior tag
Nem, mert ettől nem gyorsabb lesz a GPU, pont, hogy lassabb lesz. Olyasmi, mint amikor 1 szálon futó szoftvert futtatsz egy 6 magos procin. Simán lehet, hogy lassabb, mint egy fejletlenebb korábbi CPU generáció egy magja.
Viszont ha tömörítesz az összes mag bevonásával akkor már jobb.Ez is inkább majd a 8K-nál lesz jobb, ha összejön, sima FullHD-ra meg lehet lassabb, mert az tökmindegy, hogy 250FPS vagy 180FPS úgy sem látod, az viszont, hogy 8K felbontáson 8FPS vagy 30FPS már fel fog tűnni.
Valamit lépni kell, mert a panelek állva hagyták a GPU-kat.
-
[CsuCsu]
őstag
En mar annyira nem akarok kolteni erre, hogy vettem egy PS4-et
Mindig is PC-s voltam, lelkiekben most is az vagyok, de most mar a keves ido es hely miatt nem akartam gamer konfigot venni, inkabb kukaztam egy konzolt. Majd kesobb ha lesz nagyobb lakas es 1-2 eloleptetes, bepotolom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest