- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
Igazából ami nekem a bemutatóvideóból lejött, az leginkább az, hogy ez egy msn, fórum, e-mail, google docs, fotómegosztó egybegyúrva (remélem a videómegosztó is beleolvad, de ebben messze nem vagyok biztos, legalábbis hogy már a kezdetekben a része lesz). Tehát egyszerre lehet benne valós időben kommunikálni, mint az msn-ben, viszont eltárolja a beszélgetéseket, mint egy fórum (v e-mail, illetve későb módosítható/hozzáfúzhető). + mindamellett marha 1×űen megoszthatók doksik/fotók (kb. msn szinten), illetve bármilyen alkalmazás fejleszthető rá (multis flashjátékok tömkelege?). Ez így külön-külön mind már valóban létező dolog, de ezek kényelmes és használható egybeolvasztására még nem volt példa. A google-é viszont ilyennek tűnik.
Én a forradalmit, mint fogalmat nem úgy definiálom, hogy vmi teljesen új, és egetrengető gondolat megszületése, hanem vmi olyané, ami a nagy tömegek hétköznapjait, cselekvéseit formálja át (minőségi előrelépés), a google waves ha olyan lesz, mint mondják szerintem ennek a kritériumnak teljes mértékben eleget fog tenni. Ma jelenleg rengeteg dolga van az embernek, ha felnéz a gépre: e-mailek olvasása, msn-re, iwiw-re felnézés, stb. Ez mind egybe fog olvadni, rengeteget egyszerűsödni, kényelmesedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest