- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Google Pixel topik
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sergej95
csendes tag
Hát az a bumszli távirányító nekem se tetszik.Valami ütősebet kellet volna kitalálni , pl.: olyat mint a wii.A távirányító mozgatásával a képernyőn úgy szaladgálna a kurzor is valamint az oldalára fordítva és fel csúsztatva egy QWERTY billentyűzetet rejtene.
. Amugy ez az egész nem rossz ötlet
. -
mrhitoshi
veterán
Nekem az a Bluray lejátszó sokkal jobban tetszik, mint ezek az új TV-k. Szerintem ez lenne a jövő. Ha 400$-ba kerül akkor jó ajánlat, csak kérdéses, hogy nem éri meg jobban egy HTPC.
Szóval jó is meg nem is. De az ártól függetlenül nekem bejön ez az új cucc. -
hakosh
tag
válasz
bitblueduck
üzenetére
Szerintem nem egészen vagy tisztában vele, hogy mit is tud ez a Google TV. Sokkal többről van szó, mint egy weboldal megjelenítése.
-
kovy79
őstag
Ez sztem nem stimmel:
"Az NSX szériás televíziók 80 és 150 watt között alakul függően a mérettől." -
Male
nagyúr
"A vállalat egy Blu-ray lejátszót is bejelentett ... sőt a Blu-ray filmek lejátszása is megoldható."
Tehát ez egy olyan speciális BR lejátszó, ami még a BR filmeket is le tudja játszani!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az a TV egészen jól néz ki, de a távirányító... háááát, inkább "érdekes"

-
bitblueduck
senior tag
Komolyan nem értem ez miért jó. Bár én már ott levagyok maradva, hogy mobil+facebook támogatás. Miért nem lehet pl egy beépített böngészővel megoldani, miért célhardvert 1 db webpage-re (mert gyakorlatilag arról van szó). De leginkább ott a gép, rákötöd és kész. Én már csak ennyire korlátolt vagyok

-
lujó55
addikt
Tényleg, ezen nem is lehet normálisan TVzni?

Amúgy nagyon szép, de ezért az árért csak egy szűk réteg fog kapkodni a termék után. Mondjuk ki: Sony ára van.
-
e=mc²
őstag
Tehat ezeken a tv-ken nem is lesz lehetoseg a hagyomanyos televiziozasra?
Meg egy (ketto?) folosleges(?) eszkoz?
-
luw2win
őstag
Még az az 1400$ annyira nem is vészes egy 46" ért
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (1év garancia)
- Pixel 6a
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4527, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Amugy ez az egész nem rossz ötlet
.
Szóval jó is meg nem is. De az ártól függetlenül nekem bejön ez az új cucc.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)