- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz
Dr_Senkihazi #47 üzenetére
Nem sokáig XD
http://youtube.com/watch?v=TFDaEg-cxE0 -
Dr_Senkihazi
aktív tag
az a durva,hogy a 20milliárd feletti letöltésböl,már több mint 1 milliárd csak az angry birds
-
Everman
addikt
válasz
philoxenia #45 üzenetére
Olvasd el mi volt az eredeti hozzászólásom [link], a többi csak reagálás volt pár okoska trollkodására.
Egyébként valóban elnézést az erősebb hangnemért, de felhúztam magam, amire valóban nem lett volna szükség.
-
joey04
titán
én mint user, veszek egy 180-200k-s telefont. ezek a problémák nem érdekelnek, oldják meg. de még egy középkategóriás tablet esetében is így gondolnám. ide sok olyan arc jár, aki érti, hogy mi miért van. érti a hibák okát. legjobb példa erre moonman volt. de azt már nem értik, hogy a miértek a hétköznapi használat során senkit nem érdekelnek.
-
vicze
félisten
Igen ott... (Nem mellesleg az Apple tulajdona a kereső, és a felvásárlás után kibaszták az android alkalmazásokat a keresési lehetőségből...)
"The best way to find apps in iTunes, through a unique combination of app search and personalized recommendations."Mivel nem lehet iPhone/iPad-re máshogy alkalmazást felrakni így máshol nehezen kereshet.
Hogy kinek mije alacsony arra inkább nem célozgatnék... -
joey04
titán
[link]
[link]
ettől függetlenül sem kérdés, hogy jóval nagyobb arányban van a play-en olyan tartalom, ami igazából nem is alkalmazás. meg 1 adott program sokszor igényesebben néz ki ios-en. nálam inkább utóbbi a döntő. (bár az ilyen problémák is érthetetlenek: [link], [link]. szóval ez a kompatibilitás kérdése is megérne egy vizsgálatot) -
bigrock
addikt
bocs, dupla
-
Everman
addikt
Kurvára unalmas az, hogy hülyeséget beszélsz, alapvető dolgokkal nem vagy tisztában (istore) és utána hangoskodsz.
Az App Store-ban alkalmazások vannak a Playben meg vegyesen minden szemét.
Gyk.: nem a Playben lévő alkalmazásokat minősítem, mivel változó minőségű alkalmazások mindegyik store-ban vannak, csupán arra mutattam rá, hogy a Google által prezentált számok nem az alkalmazásokra vonatkoznak.
Tényleg sajnálom, hogy egyesek értelmi képességét ez meghaladja és sokként éri őket, ha kedvenc kis zöld kukájuk mégsem mutat olyan jól a valóságban, mint ahogy azt Ők elképzelik.. -
philoxenia
MODERÁTOR
Teljesen felesleges azon vitatkozni, hol a több az app, hol több az értelmes, nyilván nincs sok különbség...
Az már érdekesebb kérdés, melyikre könnyebb fejleszteni, akár házilag, melyikhez kritikusabb az értékelési rendszer júzer oldalról, melyik közösség hogyan viszonyul a készülékhez...
Itt vannak szvsz. nagy különbségek a platformok között...
Érdekes az itt olvasható, Figyelem! kezdetű felhívás szövege... Ezek szerint árban hasonló az eltérés, mint a készülékek között?
Amúgy a két cég nemcsak vetélytárs, társ is. Nyilván vannak csalódott júzerek mindkét/három/négy oldalon, akik a konkurens rendszernél kötnek ki... Olyanok, akik winről, vagy "butafonról" váltanak. "Átlagjúzer" például nem feltétlen akar otthonra második, harmadik PC-t, hanem vesz egy tabletet, nagyobb telefont az internethozzáférése szélesítésére.... Ilyenkor kipróbálja valamelyik rendszert és ha nem válik be, esetleg a konkurenciát választja...
A játékok érdekes kérdés. Harmadik tabletemmel is alig játszom, pedig az elsőt is azért vettem meg részben... Az egyéb appokat is sokkal kevesebbet használom, mint gondoltam, holott száz körül van telepítve mindkét jelenleg használt tableten. Internet, olvasás, térképek, képek, esetleg multimédia. Ezek teszik ki a használati idő 95%-át.... -
Ricardo
titán
Minden platformon megvannak a hasznos appok, és a baromságok. Arányokon veszekedni felesleges. iOS-n is ott vannak a fingós appok, meg a haribo kiőntős program és hasonló szemetek. A "kedvencem az i'm rich ezer dollárért, ami semmi más mint egy piros kő a kijelzőn lássák már hogy nekem telik rá
-
Algotis
addikt
ez mar tobb mint az ami az iOS en van?
-
válasz
jtrencsenyi #31 üzenetére
és milyen bevételi módszert használtok? fizetős app? in-app billing? reklámok? van még pár fajta, és nagyon nem mindegy, melyik platformon melyiket toljátok...
-
-
hero01
csendes tag
aki azt mondja hogy értelmetlen a google play az nem látott androidot,ugyanígy van fordítva.
csak értelmetlen 200k háttérkép.
-
törölt tag
az a baj hogy több mint a fele értelmetlen alkalmazás
-
vicze
félisten
Randomra csak neked.
Csengőhang Kb. előadónként van tonnányi, tényleg rengeteg
Wallpaper (ez felemeg iOSen a skinnek...)
Rendes skinek ugye JB-re vannak dögivel, ahogy widgetek is.Akkor most teccenik végre nem minden Play Store-os hírbe beírkálni?
-
Picco
addikt
-
eXodus
őstag
Idejön trollkodni és az ilyet nem bannolják...
-
Beri78
őstag
én sokkal többre gondoltam
néha egy "buta" alkalmazás is hasznos lehet, de ezt most nem részletezem -
rolii21
aktív tag
De legalabb van mibol valasztani aki fingos appot akar annak sok sikert hozza
-
Pubilol
tag
Osszuk ezt el hattal, akkor szerintem megkapjuk az értelmes alkalmazások számát.. de lehet még úgy is sok
iOS-ből egyedül az App Store hiányzik, de az nagyon. Na nem mintha ott nem lenne szemét, mert ott is van fingós apptól kezdve ujjlenyomatvizsgálóig meg "x-ray szkennerig" minden, de valahogy mégis rendezettebb az egész.. a Play kicsit kaotikus számomra, pedig több, mint fél éve próbálom megszokni.
-
Everman
addikt
"A Google Play katalógusában ma már több mint 600 000 tétel szerepel"
Ez a korrekt megfogalmazás, nem a cím, mivel ebből jó, ha a fele alkalmazás, a többi háttérkép, csengőhang, téma, widget.
-
shaddam
aktív tag
A szám szép.Kár hogy nagy része agyhullám bizergáló fingós app ami semmit sem csinál
-
k.soma
senior tag
Engem az üzleti (pénzügyi) oldala is érdekelne a dolognak
Ki mennyit keres 1-1 alkalmazásból. (Bár ez már biztos le lett írva valahol korábban.)
-
rolii21
aktív tag
Igen
Szep szamokkal dobaloznak.
-
Szép nagy számok
Új hozzászólás Aktív témák
ma A keresőóriás online piacteréről több mint húszmilliárd alkalmazást töltöttek le ezidáig, mely havi másfél milliárdos ütemben bővül.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Óvodások homokozója
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Linux haladóknak
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-560M I 4GB I 250GB I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest