- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S III MÉLYVÍZ
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolcsibácsi
őstag
hat 4 mag ide vagy oda, ha valami nincs optimalizalva akkor szart se er..
tegnapig egesz jol belaktam mar a rendszeremet, nem volt tele minden szemettel, csak a marketbol szedtem le mindent, nincs rootom se, a launcher7et hasznaltam mert az tetszik de valami nagyon nem volt jo a rendszerrel..
mar a lockscreenen a vizes effekt is akadozva fodrozodott, masodpercekig varva arra is hogy fel tuudjam oldani a telefont. onnan belepve nem volt gondja.
nyomtam egy full resetet a telon es most minden ok de a GT Racing most is ugyanugy akad mint az allat.. mas normalis autos jatek meg nem is nagyon van.. lattam hogy van androidra is real racing 2, orultem is egesz addig mig lattam hogy az nem kompatibilis az s3-mal.. kiraly.
szerencsere nem a jatekok miatt csereltem le az iphone4s-t ra ugyhogy nem is annyira zavar az hogy nem tudok jatszani, viszont akkor is kurva gaz.. anno az s2-n nem volt vele baj..
tegnap a restore elott mar nagyon szenvedett a telo sokszor. azota inkabb nem is rakok ra semmi progit csak azt ami nagyon muszaj..
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Könyvajánló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest