- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Netfone
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
talpalavalo
aktív tag
Öhh igen elnézést én fogalmaztam félreérthetően, arra gondoltam, hogy ez nem csak egy lap, nem csak egy szóróanyag, hanem egy minimális elektronika is van benne, tehát az előállítása nem olyan olcsó mint egy simáén csak nyomtatott szóróanyagnak :S
Remélem most már tisztább a kép, egyébként olvass utána a wikipedián mondjuk elég sok plusz infó van a Near Field Comm.-ről
-
kenguroo
tag
kinyomtatni? kicsit félreérted ezt a dolgot, ezt majd úgy kell elképzelni, hogy pl sétálsz az utcán ott van a nagy fali hirdetés valamilyen termékről, és a jobb alsó sarkához odaírják hogy "tartsd a pötty felé a telefont" és akkor mondjuk elvisz az adott termék webshopjára (vagy útvonaltervez egyből oda ahol megveheted stb.. fantáziádra bízom, mert valami ilyesmire kell gondolni.)
@talpalavalo: számomra ez a felfoghatatlan kategória már, hát emlékszem amikor még sárga nintendo kazettákat cserélgettem a barátaimmal, most meg androidot használok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 Red 128GB Független
- Apple Iphone 13 Pro Max 256gb Sierra Blue megkímélt állapotban.
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest