- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergejly
aktív tag
kell ráhúzni windowst oszt csókolom
-
DarkByte
addikt
Szerintem ezt úgy hívják hogy prémium szegmens, aminek mindig is megvolt és meg is lesz a felvásárló rétege. Nem hiszem hogy a kínai telefonokkal a Pixel széria valaha is versenyezni akarna eladás számban. Lehet hogy a Nexus-okhoz képest kevesebb kel el ennyiért, de ha nem érné meg akkor nem hiszem hogy előálltak volna újabb modellekkel. Valószínűleg jóval kisebb eladás szám elég ilyen árcímke mellett, hogy megérje fejleszteni.
-
Fryskitt
addikt
Ezekkel azért van baj, és itt is a dizájn a megfizetendő.
secretgarden: Tablet (Chromebook) vs. iPhone. Ez elég érdekes összehasonlítás.
-
Cassi
őstag
A Google már egy jó ideje lejtmenetben van hardver terén, akárcsak a legtöbb amerikai cég. Elfelejtették, honnan indultak. Olyan magas haszonkulcsokkal akarnak dolgozni, ami mellett már totál versenyképtelenek a kínai és koreai cégekkel. Ennél a készüléknél is kiindulópont lehetett a minimum 1000 dolláros ár, mert ennél lejjebb már nem éri meg nekik termékfejlesztésbe fogni. Pl. az Amerikában kapható ASUS Chromebook Flip C302 459 dollártól indul, miközben hasonló a képernyőmérete és m3/m5 CPU-kkal van felszerelve.
-
DarkByte
addikt
Összes Android app feltelepíthető rá már egy ideje.
Amúgy mielőtt az erős hardvert dobálni kezdi a többség. Chrome-al bármilyen más platformon milyen gépre van szükség internetezni hogy az vajsima legyen? Na ugye. Mellesleg az a trend, hogy natív app-okat egyre kevésbé használok, mert mindent meg lehet csinálni browser-ben futó webapp-okkal csak erősödött nálam az elmúlt években. Szóval nekem pont tetszik ez a Chrome OS koncepció mint tartalom fogyasztó gép, de jó lenne már kipróbálni valahol.
Én el tudnám fogadni, csak túl erősen fogott a ceruzájuk. Már megint.
-
Minden szempontból erösen el túlzott termék, az ára pedig botrányosan magass.A surface is megvehetö ennyiért vagy még talán olcsóbban és többet tud.
-
nofi
addikt
Chromebook hogy áll alkalmazás téren Google appokon kívül? Egy ideje piacon van ez a koncepció, USA eladások alapján egész kelendő, csak a céljukat nem látom vele.
mg1992mg
Na ne -
Komplikato
veterán
Az a tollban lévő elem inkább AAAA lesz és hát néha macerás ilyet beszerezni. AAA vastagabb lenne mint a toll.
-
Lacok
őstag
Ehhez az OS-hez bőven elég lenne egy i3-as.
-
leslie23
tag
ki a fene ad ennyi pénzt egy Chrome OS-t futtató gépért?
Windows-zal jöhetne viszont, mert iszonyú jól néz ki! -
Tigerclaw
nagyúr
Ez chrome OS story olyan, mint amikor kitalálja valaki, hogy milyen jó is lenne egy olcsó népautó, ami mindenkinek elérhető...aztán pár év múlva meg már prémium kategóriás autót gyártana.
Az jó döntés, hogy chrome os fut rajta, nem android. Jobban még nem néztem meg, de az ára miatt nem lesz kelendőbb mint az elődei.
-
alevan
őstag
16GB ram és i7? Ez a hw Chromebooknak overkill. Legalább linuxot lehet rá tenni könnyen?
-
Tin
veterán
itthon is van egy ilyen acer csoda (emagos akciós 40e forintos celeron N), win8-al megy, de gyötrelmesen lassú, viszont filmnézésre youtube-ra elég. ha egyszer végre bebootolt. múltkor ilyen 3/4 év után frissítettem rajta a win-t, majdnem 1 napig ment
ez a pixelbook nem tűnik gyengének, nem értem, miért nem windows van rajta. meg drága, jóval olcsóbbért kapni minőségi asust is.
-
asszonynak vettem egy ilyen minimálhardveres gépet. nem megy rajta semmi, kivéve amit egy google chrome böngésző storeból fel tudsz rakni + gmail, sheets, ilyenek. arm magos gépeken megy az androidos play store, ezen (n3050) még csak a béta/dev branchen elérhető.
az ő gépe 50-55e ft kategória, és annak ellenére imádja, hogy szenved az angol klavitól. -
Tin
veterán
tök zsír, de milyen ez a chrome os? használja valaki?
plusz, szerintem baromi drága. értem, hogy prémium, de ennyiért...?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- Házimozi belépő szinten
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- Asustor NAS
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- MacBook Air (15-inch, M2, 2023)
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged