- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ulefone Armor 29 Ultra - súlyos érvek és ellenérvek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- A lengyeleknél már polcon volt a Motorola Edge 70
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
Na akkor hogy ne csak a sok fika legyen. November óta van egy fekete 32-tes pixel xl-em. 649 fontért vettem itt kint Angliában, a black friday miatt olcsóbb volt 70 fonttal.
Nagyon szeretem, a méretét is megszoktam már. Eleinte nagyon paráztam, hogy le fogom dobni. Aztán megjött rá a spigen átlátszó tok, és a nillkin üveg, azóta már nem féltem annyira, persze vigyázok rá, mint a szemem fényére. Vettem rá dbrand skint is, így fog kinézni, ha végre lesz rá időm, hogy feltegyem.Amúgy maga a telefon szuper, gyors, a kijelzője nagyon szép, a kijelző méret miatt pedig élvezet a használata.
Az újjlenyomat olvasó nekem jó helyen van így is, azelőtt egy Xiaomi Mi5-öm volt, annak elől van, mégsem volt semmi probléma. A telefon hibátlan, teszi a dolgát, nem kérdez, nem szöszmötöl, pörög rendesen, a 7.1.1 pedig vajsima, sehol egy lagg, sehol egy akadás.
Akksi?Eddig ezt sikerült kipumpálnom belőle, ebben van vagyesen minden, wifi, 4G, HSPA+, 2 gmail fiók szinkron, jútúb, böngészés, stb...
Ha valaki többet akarna megtudni róla, akkor kérdezhet.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell G15 DDR5 Gamer laptop // i5 12. gen. // RTX 3050 Ti // Számla+Garancia //
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest