Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
Na akkor hogy ne csak a sok fika legyen. November óta van egy fekete 32-tes pixel xl-em. 649 fontért vettem itt kint Angliában, a black friday miatt olcsóbb volt 70 fonttal.
Nagyon szeretem, a méretét is megszoktam már. Eleinte nagyon paráztam, hogy le fogom dobni. Aztán megjött rá a spigen átlátszó tok, és a nillkin üveg, azóta már nem féltem annyira, persze vigyázok rá, mint a szemem fényére. Vettem rá dbrand skint is, így fog kinézni, ha végre lesz rá időm, hogy feltegyem.Amúgy maga a telefon szuper, gyors, a kijelzője nagyon szép, a kijelző méret miatt pedig élvezet a használata.
Az újjlenyomat olvasó nekem jó helyen van így is, azelőtt egy Xiaomi Mi5-öm volt, annak elől van, mégsem volt semmi probléma. A telefon hibátlan, teszi a dolgát, nem kérdez, nem szöszmötöl, pörög rendesen, a 7.1.1 pedig vajsima, sehol egy lagg, sehol egy akadás.
Akksi?Eddig ezt sikerült kipumpálnom belőle, ebben van vagyesen minden, wifi, 4G, HSPA+, 2 gmail fiók szinkron, jútúb, böngészés, stb...
Ha valaki többet akarna megtudni róla, akkor kérdezhet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fotók, videók mobillal
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Hegesztés topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Crypto Trade
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Akku 100% // Számla + Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest